Ženska izolacija krilo Kilpi TANY-W korale

Ženska izolacija krilo Kilpi TANY-W korale

Ženska izolacija krilo Kilpi TANY-W korale

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 41,28 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženska izolacija krilo Kilpi TANY-W korale - opis izdelka

Ženska izolacija krilo Kilpi TANY-W korale Kilpi TANY-W je izolirano krilo za dejavnosti na prostem in za vsakodnevno nošenje v mestu. Njegova naloga je jasna - ko prideta mraz in dež, vas bo pred njima zaščitilo. Za to sta zaslužna sintetična notranja podloga v veznih komorah in zunanji material s prevleko DWR, ki odbija vodo. Ker je funkcionalno krilo TANY-W povsem lahko in ga je mogoče zapakirati, ga lahko pred vsakim potovanjem pospravite v nahrbtnik. Širino lahko prilagodite z zadrgami, udobje pa zagotavlja elastičen pas. Lastnosti izdelka Polnilo: Sintetično Šport: tek, tek na smučeh, smučanje, pohodništvo in potovanja Specifikacija: SIBERIUM DWR WB Površina tkanine: vodoodbojna Kroj: navaden Šivi: lepljene komore Zadrge: polna zadrga / snemljiva, plastična Pas: elastičen rob 100 % NAJLON, 100 % POLIESTER Kratke hlače in krila » Krila, obleke » Ženska izolacija krilo Kilpi TANY-W korale

Ta izdelek je v kategoriji Ženska obleka, pripada znamki Kilpi, je izdelan v velikosti 46.

Izdelek Ženska izolacija krilo Kilpi TANY-W korale najdete med izdelki v skupini Ženska krila, proizvaja ga blagovna znamka Kilpi, je izdelan v velikosti 46.

Ženska izolacija krilo Kilpi TANY-W korale - parametri izdelka

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Velikost46
Intrastatjopice in roláky-1,00-61099090
KategorijaKrila, Ženska obleka, Ženska krila
ZnamkaKilpi
Velikost46

Ženska izolacija krilo Kilpi TANY-W korale - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženska izolacija krilo Kilpi TANY-W korale - drugi zanimivi izdelki

Ženska izolacija krilo Kilpi TANY-W korale - kako najti najboljšo ponudbo?