Ženske lahke hlače za na prostem Nordblanc Športnica zelena NBSPL7630_PAZ

Ženske lahke hlače za na prostem Nordblanc Športnica zelena NBSPL7630_PAZ

Ženske lahke hlače za na prostem Nordblanc Športnica zelena NBSPL7630_PAZ

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 56 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženske lahke hlače za na prostem Nordblanc Športnica zelena NBSPL7630_PAZ - opis izdelka

Ženske lahke hlače za na prostem Nordblanc Športnica zelena NBSPL7630_PAZ Hlače za na prostem iz elastičnega materiala so zelo lahke in zračne, zato jih skoraj ne čutite na sebi. Hitro sušeča obdelava DRYFOR® odvaja znoj in vlago. Keen Ne glede na to, kako zahtevno je vaše potovanje, boste ves čas ostali suhi in udobni. Uporabili jih boste predvsem poleti za različne dejavnosti. Prednosti: Dihajoče Pomaga uravnavati telesno temperaturo in zagotavlja popolno toplotno udobje v vsakem vremenu. Hitro sušenjePojema odvečno vlago in odvaja znoj, ki hitreje izhlapeva, zato boste ves čas suhi in udobni.Nizka težaLahkoten material vam zagotavlja udobje in neomejeno gibanje.ElastičenPrilagodljiv material omogoča svobodo gibanja in maksimalno udobje pri vsaki dejavnosti.UV-zaščitaIzdelek filtrira sončne UV-žarke in ščiti vašo kožo pred njihovimi škodljivimi učinki. Tehnologija: DRYFOR® Funkcionalna vlakna, ki odlično absorbirajo telesno vlago in odvajajo znoj. Zahvaljujoč mikro utorom na njegovi površini se vlaga učinkovito odstrani na zunanjo stran materiala, kjer hitro izhlapi, koža pa ostane suha in udobna. Ta lastnost omogoča, da material zagotavlja popolno regulacijo telesne temperature. Hlače » Športne hlače » Ženske lahke hlače za na prostem Nordblanc Športnica zelena NBSPL7630_PAZ

Ta izdelek najdete v skupini Ženske hlače, pripada znamki Nordblanc, je izdelan v velikosti 44.

Izdelek Ženske lahke hlače za na prostem Nordblanc Športnica zelena NBSPL7630_PAZ spada v skupino izdelkov Ženske športne hlače, proizvaja ga blagovna znamka Nordblanc, je izdelan v velikosti 44.

Ženske lahke hlače za na prostem Nordblanc Športnica zelena NBSPL7630_PAZ - parametri izdelka

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Intrastatmoški kalhoty-0,60-62034319
KategorijaHlače, Ženske hlače, Ženske športne hlače
ZnamkaNordblanc
Velikost44

Ženske lahke hlače za na prostem Nordblanc Športnica zelena NBSPL7630_PAZ - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženske lahke hlače za na prostem Nordblanc Športnica zelena NBSPL7630_PAZ - drugi zanimivi izdelki

Ženske lahke hlače za na prostem Nordblanc Športnica zelena NBSPL7630_PAZ - kako najti najboljšo ponudbo?