Ženske na prostem krilo Nordblanc Megleno temno modra NBSSL7633_NOM

Ženske na prostem krilo Nordblanc Megleno temno modra NBSSL7633_NOM

Ženske na prostem krilo Nordblanc Megleno temno modra NBSSL7633_NOM

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 52,80 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženske na prostem krilo Nordblanc Megleno temno modra NBSSL7633_NOM - opis izdelka

Ženske na prostem krilo Nordblanc Megleno temno modra NBSSL7633_NOM Žensko zunanje krilo z notranjimi kratkimi hlačami NORDBLANC HAZY iz zelo lahkega materiala s hitrim sušenjem DRYFOR®. Krilo in kratke hlače v enem, kratka krila ali še bolj preprosto - kratke hlače. Krilo ima v notranjosti všite kratke hlače, kar boste cenili poleti, zlasti pri športnih aktivnostih ali pohodništvu, ko ne želite, da bi vas videli pod krilom. :-) Izdelano je iz prožnega in lahkega materiala, zato vas ne bo oviralo pri gibanju in ga na sebi skoraj ne boste čutili. Je zelo udobna, lahka, zračna in se zaradi tehnologije DRYFOR® tudi hitro suši. ZRAČNI Pomaga uravnavati telesno temperaturo in zagotavlja popolno toplotno udobje v vsakem vremenu. HITRO SUŠENJE Vpija odvečno vlago in odvaja znoj, ki hitreje izhlapi in vas ves čas ohranja suhim in udobnim. NIZKA TEŽA Lahek material vam nudi udobje in neomejeno gibanje. ELASTIČNA Prilagodljiva tkanina omogoča svobodo gibanja in maksimalno udobje med katero koli dejavnostjo. UV ZAŠČITA Uporabljeni material filtrira sončne UV-žarke in ščiti kožo pred škodljivimi učinki. DRYFOR® Funkcionalna vlakna, ki odlično vpijajo telesno vlago in odvajajo znoj. Zahvaljujoč mikro utorom na njegovi površini se vlaga učinkovito odstrani na zunanjo stran materiala, kjer hitro izhlapi, koža pa ostane suha in udobna. Ta lastnost omogoča, da material zagotavlja popolno regulacijo telesne temperature. Zunanji material: 100% poliester Podloga: 80% najlon 20% elastan Kratke hlače in krila » Krila, obleke » Ženske na prostem krilo Nordblanc Megleno temno modra NBSSL7633_NOM

Ta izdelek je v kategoriji Ženska obleka, pripada znamki Nordblanc, je izdelan v velikosti 44.

Izdelek Ženske na prostem krilo Nordblanc Megleno temno modra NBSSL7633_NOM najdete med izdelki v skupini Ženska krila, proizvaja ga blagovna znamka Nordblanc, je izdelan v velikosti 44.

Ženske na prostem krilo Nordblanc Megleno temno modra NBSSL7633_NOM - parametri izdelka

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Intrastatmoški kalhoty-0,60-62034319
KategorijaKrila, Ženska obleka, Ženska krila
ZnamkaNordblanc
Velikost44

Ženske na prostem krilo Nordblanc Megleno temno modra NBSSL7633_NOM - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženske na prostem krilo Nordblanc Megleno temno modra NBSSL7633_NOM - drugi zanimivi izdelki

Ženske na prostem krilo Nordblanc Megleno temno modra NBSSL7633_NOM - kako najti najboljšo ponudbo?