Ženski čevlji Asolo FRENEY EVO LTH GV grafit/morska/B128

Ženski čevlji Asolo FRENEY EVO LTH GV grafit/morska/B128

Ženski čevlji Asolo FRENEY EVO LTH GV grafit/morska/B128

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 297,15 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženski čevlji Asolo FRENEY EVO LTH GV grafit/morska/B128 - opis izdelka

Ženski čevlji Asolo FRENEY EVO LTH GV grafit/morska/B128 Sneg, led in skale. Nepredvidljiv teren, na katerem z vsakim korakom dvignete težo nahrbtnika. Tam mora biti vsak korak natančen in premišljen. Ti robustni pohodniški čevlji Asola vam bodo pomagali najti pravo podporo. Njihovo ogrodje je ojačano z najlonom in steklenimi vlakni, zato se raki dobro prilegajo in trdno vpenjajo v led, ki vam prekriža pot. Čeprav je podplat malo upogljiv za večjo gotovost na nestabilnem terenu, vam bo plezalni prst pomagal pri premagovanju manjših skalnih stopnic. Ker boste v gorah naleteli na več ledu, imajo ti škornji trpežen zgornji del iz usnja Perwanger, ki je po obodu zaščiten z gumijasto oblogo. Asolo 3D Thermo-Shaped je tehnologija, ki omogoča, da se jezik, gleženj in ovratnik prilagodijo morfologiji moškega ali ženske. Prilagodljiv material se prilagodi obliki stopala in nikjer ne pritiska. Ključne lastnosti Teža: 756 g (1/2 para) Zgornji del: vodoodbojno usnje Perwanger 2,2 - 2,4 mm Membrana: Gore-Tex® Performance Comfort Podplat: Vibram 1229 Mulaz s TPU vložki za polavtomatske mačke Vmesni podplat: poliuretan ene gostote, blaženje EVA v peti Vložek: anatomski Lite 4 Trdna notranja ojačitev iz najlona in steklenih vlaken Gumijasta zaščita prstov Trpežna obloga po obodu Podplat s tekalno plastjo je mogoče zamenjati Izdelano v Evropi Outdoor čevlji » Pohodniški čevlji » Ženski čevlji Asolo FRENEY EVO LTH GV grafit/morska/B128

Ta izdelek je v kategoriji Pohodniški čevlji, pripada znamki Asolo, velikost je 8 UK, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Izdelek Ženski čevlji Asolo FRENEY EVO LTH GV grafit/morska/B128 najdete med izdelki v skupini Ženski čevlji od znamke Asolo, je izdelan v velikosti 8 UK, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Ženski čevlji Asolo FRENEY EVO LTH GV grafit/morska/B128 - parametri izdelka

Velikost5 UK
Velikost6 UK
Velikost6,5 UK
Velikost7 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
Intrastattreking čevlji vysoké-1,40-64039113
KategorijaČevlji, Pohodniški čevlji, Ženski čevlji
ZnamkaAsolo
Velikost8 UK
E-trgovinaGamisport.si

Ženski čevlji Asolo FRENEY EVO LTH GV grafit/morska/B128 - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženski čevlji Asolo FRENEY EVO LTH GV grafit/morska/B128 - drugi zanimivi izdelki

Ženski čevlji Asolo FRENEY EVO LTH GV grafit/morska/B128 - kako najti najboljšo ponudbo?