Moški čevlji Asolo FRENEY EVO MID LTH GV grafit/zelena limeta/A627 #148242

Moški čevlji Asolo FRENEY EVO MID LTH GV grafit/zelena limeta/A627 #148242

Moški čevlji Asolo FRENEY EVO MID LTH GV grafit/zelena limeta/A627 #148242

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 271,12 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moški čevlji Asolo FRENEY EVO MID LTH GV grafit/zelena limeta/A627 - opis izdelka

Moški čevlji Asolo FRENEY EVO MID LTH GV grafit/zelena limeta/A627 Pot na drugo stran gora je prepredena z razrahljanimi skalami, nestabilnim gruščem, snežnimi polji in plezalnimi prehodi, ovitimi z jeklenimi vrvmi. Izziv? Absolutno. Ti srednje trdi pohodniški čevlji vam bodo pomagali najti pravo ravnovesje na zahtevnem terenu. Podplat, ki ga je Asol rahlo ojačal, je ostal dovolj prožen, da je lahko držal polavtomatske rake in še vedno omogočal udobno hojo po poti ali plezanje po skalah. Pri majhnih skalnih stupah si lahko pomagate z ravno plezalno konico. Oblazinjenje EVA na območju pete pomaga razbremeniti kolena pri ostrih spustih. Vsem zahtevnim razmeram v visokogorju je kos trpežno usnje Perwanger, ki je ojačano z litim usnjem. Asolo 3D Thermo-Shaped je tehnologija, ki omogoča, da se jezik, gleženj in ovratnik prilagodijo morfologiji moškega ali ženske. Prilagodljiv material se prilagodi obliki stopala in nikjer ne pritiska. Ključne lastnosti Teža: 682 g (1/2 para) Zgornji del: vodoodbojno usnje Perwanger 2,2 - 2,4 mm Membrana: Gore-Tex® Performance Comfort Podplat: Vibram 1229 Mulaz s TPU vložki za polavtomatske mačke Vmesni podplat: poliuretan ene gostote, blaženje EVA v peti Vložek: anatomski Lite 4 Srednje toga polipropilenska notranja ojačitev Gumijasta zaščita prstov Trpežna obloga po obodu Podplat s tekalno plastjo je mogoče zamenjati Izdelano v Evropi Outdoor čevlji » Pohodniški čevlji » Moški čevlji Asolo FRENEY EVO MID LTH GV grafit/zelena limeta/A627

Ta izdelek najdete v skupini Pohodniški čevlji, pripada znamki Asolo, velikost je 5 UK, 9, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Izdelek Moški čevlji Asolo FRENEY EVO MID LTH GV grafit/zelena limeta/A627 #148242 spada v skupino izdelkov Moški čevlji, pripada znamki Asolo, velikost je 5 UK, 9, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Moški čevlji Asolo FRENEY EVO MID LTH GV grafit/zelena limeta/A627 - parametri izdelka

Velikost10 UK
Velikost10,5 UK
Velikost11 UK
Velikost11,5 UK
Velikost12 UK
Velikost12,5 UK
Velikost7 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
Velikost8,5 UK
Velikost9 UK
Velikost9,5 UK
Intrastattreking čevlji vysoké-1,40-64039113
KategorijaČevlji, Pohodniški čevlji, Moški čevlji
ZnamkaAsolo
Velikost5 UK, 9
E-trgovinaGamisport.si

Moški čevlji Asolo FRENEY EVO MID LTH GV grafit/zelena limeta/A627 - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moški čevlji Asolo FRENEY EVO MID LTH GV grafit/zelena limeta/A627 - drugi zanimivi izdelki

Moški čevlji Asolo FRENEY EVO MID LTH GV grafit/zelena limeta/A627 - kako najti najboljšo ponudbo?