Boty ASOLO nukleon GV ML severno sea/silver/A923

Boty ASOLO nukleon GV ML severno sea/silver/A923

Boty ASOLO nukleon GV ML severno sea/silver/A923

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 152,48 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Boty ASOLO nukleon GV ML severno sea/silver/A923 - opis izdelka

Boty ASOLO nukleon GV ML severno sea/silver/A923 Obutev z nizko treking in prosti čas iz usnjene konstrukcije. Premaz Vibram Megagrip, membrana GORE-TEX. Nizki treking čevlji iz 1,8 mm hidrofobnega usnja. Čisto nov in edinstven podplat Vibram Synthesis s tehnologijo Megagrip. Nova formulacija in oblika podplata zagotavljata popoln oprijem na suhih in mokrih površinah ter minimalizirata drsenje. Blaženje materiala EVA, gume na konici za boljšo zaščito Schoeller softshell ovratnik. GORE-TEX membrana za 100% vodoodporna in toplotno udobna stopala. Udobje, varnost pedala, zmogljivosti in slog, ki vas ne bodo ohladili. Tehnologija zgornji del hidrofobnega usnja + Schoeller Soft Shell futro GORE-TEX podplat Lite 2 plus vezalke iz usnja podplat Vibram Sinteza Megagrip uporabite hitro treking, priložnostno obrabo teža 1/2 para, moški UK 8 325 g Outdoor čevlji » Trekking čevlji » Boty ASOLO nukleon GV ML severno sea/silver/A923

Ta izdelek je v kategoriji Treking čevlji od znamke Asolo, je izdelan v velikosti 8 UK, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Boty ASOLO nukleon GV ML severno sea/silver/A923 - parametri izdelka

Velikost4 UK
Velikost4,5 UK
Velikost5 UK
Velikost5,5 UK
Velikost6 UK
Velikost6,5 UK
Velikost7 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
KategorijaČevlji, Treking čevlji, Obutev
ZnamkaAsolo
Velikost8 UK
E-trgovinaGamisport.si

Boty ASOLO nukleon GV ML severno sea/silver/A923 - zgodovina cen in razpoložljivosti

Boty ASOLO nukleon GV ML severno sea/silver/A923 - drugi zanimivi izdelki

Boty ASOLO nukleon GV ML severno sea/silver/A923 - kako najti najboljšo ponudbo?