Čevlji Asolo Space GV ML grafit / cijan blue/A873

Čevlji Asolo Space GV ML grafit / cijan blue/A873

Čevlji Asolo Space GV ML grafit / cijan blue/A873

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 148,39 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Čevlji Asolo Space GV ML grafit / cijan blue/A873 - opis izdelka

Čevlji Asolo Space GV ML grafit / cijan blue/A873 Lahki pohodniški čevlji za pobeg od vsakdanjih skrbi. So vodoodporni, varujejo vaše sklepe in so zanesljivi.Pot se dvigne in s tem tudi raven endorfinov v telesu. Končno si spet zunaj in lahko greš, kamorkoli želiš. Čez skale, korenine in luknje do lepega dne v gorah. Na skali boste potrebovali nekaj pomoči z rokami, vendar se lahko zanesete na čevlje Asolo Space GV. Do vrha je le še nekaj metrov. Odlično!Pri spuščanju stopajte previdno - v mehko anatomsko blazinico. Preden se odpravite do avta, se lahko spustite v potok in s čevljev sperete prah. Membrana Gore-Tex ne prepušča kapljic.Ključne funkcije Zgornji del iz vodoodpornega usnja 1,4-1,6 mm. Vodoodporna membrana Gore-Tex Extended Comfort. Podplat Vibram® A-Sport s samočistilnim vzorcem. Anatomski vložek A-Sport. Mehak vmesni podplat EVA. Gumijasta zaščita prstov. Teža 340 g 1/2 para. Outdoor čevlji » Trekking čevlji » Čevlji Asolo Space GV ML grafit / cijan blue/A873

Izdelek Čevlji Asolo Space GV ML grafit / cijan blue/A873 spada v skupino izdelkov Pohodniški čevlji, pripada znamki Asolo, velikost je 5 UK, 8, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Čevlji Asolo Space GV ML grafit / cijan blue/A873 - parametri izdelka

Velikost4 UK
Velikost4,5 UK
Velikost5 UK
Velikost5,5 UK
Velikost6 UK
Velikost6,5 UK
Velikost7 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
Velikost8,5 UK
Intrastatšport, treking čevlji nizké-0,80-64031900
KategorijaČevlji, Pohodniški čevlji
ZnamkaAsolo
Velikost5 UK, 8
E-trgovinaGamisport.si

Čevlji Asolo Space GV ML grafit / cijan blue/A873 - zgodovina cen in razpoložljivosti

Čevlji Asolo Space GV ML grafit / cijan blue/A873 - drugi zanimivi izdelki

Čevlji Asolo Space GV ML grafit / cijan blue/A873 - kako najti najboljšo ponudbo?