Čevlji Keen TARGHEE III Oxford Moški črna/magnet

Čevlji Keen TARGHEE III Oxford Moški črna/magnet

Čevlji Keen TARGHEE III Oxford Moški črna/magnet

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 118,97 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Čevlji Keen TARGHEE III Oxford Moški črna/magnet - opis izdelka

Čevlji Keen TARGHEE III Oxford Moški črna/magnet Priljubljeni nizki model Targhee III v polnem usnju, primeren za mestno in celodnevno nošenje ali gibanje po lažjem terenu. Zgornji del je izdelan iz vrhunskega usnja v kombinaciji z zračno mrežo. Usnje na čevlju ima certifikat LWG za proizvajalce, ki uporabljajo okolju prijazne postopke za zmanjšanje porabe kemikalij. Sprednji del čevlja ima KEEN-ovo patentirano zaščito prstov.ZAŠČITA. Vmesni podplat je izdelan iz materiala EVA za udoben tek, notranjost čevlja pa je opremljena z odstranljivim podplatom EVA s podporo za lok, ki zagotavlja dolgotrajno udobje. Visokokakovostni gumijasti podplat AL L-TERRAIN s 4 mm globokim večsmernim tekom omogoča popoln oprijem na neurejenem terenu in odličen oprijem na površini. Čevelj je obdelan z naravno antibakterijsko tehnologijo ECO ANTI-ODOR, vložki pa so napolnjeni s probiotično tehnologijo, ki naravno razgrajuje vonj po znoju brez težkih kovin ali nevarnih kemikalij. vrsta izdelka : čevlji primerno za dejavnosti: prosti čas, potovanja membrana Keen zapenjanje : vezalke zgornji del : vrhunsko usnje podloga: zračna mreža podplat: guma vmesni podplat: EVA Outdoor čevlji » Trekking čevlji » Čevlji Keen TARGHEE III Oxford Moški črna/magnet

Ta izdelek najdete v skupini Moški čevlji, pripada znamki Keen, velikost je 5 ZDA, 9, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Čevlji Keen TARGHEE III Oxford Moški črna/magnet - parametri izdelka

Velikost10 ZDA
Velikost10,5 ZDA
Velikost11 ZDA
Velikost9 ZDA
Velikost9,5 ZDA
Intrastatšport, treking čevlji nizké-0,80-64031900
KategorijaČevlji, Moški čevlji
ZnamkaKeen
Velikost5 ZDA, 9
E-trgovinaGamisport.si

Čevlji Keen TARGHEE III Oxford Moški črna/magnet - zgodovina cen in razpoložljivosti

Čevlji Keen TARGHEE III Oxford Moški črna/magnet - drugi zanimivi izdelki

Čevlji Keen TARGHEE III Oxford Moški črna/magnet - kako najti najboljšo ponudbo?