Čevlji Keen TARGHEE III WP Moški Črna bungee kabel/črna barva #13635

Čevlji Keen TARGHEE III WP Moški Črna bungee kabel/črna barva #13635

Čevlji Keen TARGHEE III WP Moški Črna bungee kabel/črna barva #13635

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 131,90 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Čevlji Keen TARGHEE III WP Moški Črna bungee kabel/črna barva - opis izdelka

Čevlji Keen TARGHEE III WP Moški Črna bungee kabel/črna barva ENAKE KAKOVOSTI IN ZMOGLJIVOSTI KOT NJEGOVI PREDHODNIKI, POHODNIŠKI ČEVLJI KEEN TARGHEE III WP.   Še en naslednik uspešnega modela Targhee. Model Targhee III WP je na splošno vitkejši, vendar je zaradi inovativne obdelave in novega visokokakovostnega gumijastega podplata AL L-TERRAIN s 4 mm globokim večsmernim vzorcem tekalne plasti nekoliko trši od prvotnega modela. Ta nizek, lahek pohodniški čevelj z KEEN-ovo vodoodporno in zračno PU membrano.SUHI, ki zagotavlja popolno zaščito vaših nog v neugodnih razmerah, je zasnovan za pohodništvo in zmerne terene. Zgornji del je izdelan iz vodoodpornega usnja in močne mreže. Sprednji del čevlja ima KEEN-ovo patentirano zaščito prstov. PROTECT, vmesni podplat je izdelan iz dvojno stisnjene pene EVA, ob straneh nad podplatom je trpežno usnje V notranjosti je čevelj opremljen z odstranljivo podlogo EVA z dvojno gostoto. ESS in brizgani loki iz TPU zagotavljajo boljšo stabilnost pri gibanju po neravnem terenu. Čevelj je obdelan z visokokakovostno naravno antibakterijsko tehnologijo CLEANSPORT NXT. vrsta izdelka : pohodniški čevlji primerno za aktivnosti: pohodništvo membrana: Da zapenjanje : vezalke zgornji del : usnje in močna mreža podloga: tkanina in membrana KEEN.DRY edini: AL L-TERRAIN vmesni podplat: EVA Outdoor čevlji » Trekking čevlji » Čevlji Keen TARGHEE III WP Moški Črna bungee kabel/črna barva

Izdelek Čevlji Keen TARGHEE III WP Moški Črna bungee kabel/črna barva #13635 spada v skupino izdelkov Moški čevlji, pripada znamki Keen, velikost je 5 ZDA, 9, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Čevlji Keen TARGHEE III WP Moški Črna bungee kabel/črna barva - parametri izdelka

Velikost10 ZDA
Velikost10,5 ZDA
Velikost11 ZDA
Velikost11,5 ZDA
Velikost12 ZDA
Velikost13 ZDA
Velikost8 ZDA
Velikost9 ZDA
Velikost9,5 ZDA
Intrastatšport, treking čevlji nizké-0,80-64031900
KategorijaKabli, Čevlji, Moški čevlji
ZnamkaKeen
Velikost5 ZDA, 9
E-trgovinaGamisport.si

Čevlji Keen TARGHEE III WP Moški Črna bungee kabel/črna barva - zgodovina cen in razpoložljivosti

Čevlji Keen TARGHEE III WP Moški Črna bungee kabel/črna barva - drugi zanimivi izdelki

Čevlji Keen TARGHEE III WP Moški Črna bungee kabel/črna barva - kako najti najboljšo ponudbo?