Čevlji Keen TARGHEE III Sredina WP Moški kostanj/mulč

Čevlji Keen TARGHEE III Sredina WP Moški kostanj/mulč

Čevlji Keen TARGHEE III Sredina WP Moški kostanj/mulč

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 156,16 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Čevlji Keen TARGHEE III Sredina WP Moški kostanj/mulč - opis izdelka

Čevlji Keen TARGHEE III Sredina WP Moški kostanj/mulč Model Targhee III MID WP je na splošno vitkejši, vendar je zaradi inovativne obdelave in visokokakovostnega gumijastega podplata AL L-TERRAIN s 4 mm globokim večsmernim vzorcem nekoliko trši od prvotnega modela. Ta višji lahki pohodniški čevelj z vodoodporno in zračno PU membrano KEEN.DRY, ki zagotavlja popolno zaščito vaših nog v neugodnih razmerah, je zasnovan za pohodništvo in zmerne terene. Zgornji del je izdelan iz vodoodpornega usnja in močne mreže. Sprednji del čevlja ima KEEN-ovo patentirano zaščito prstov.PROTECT, vmesni podplat je izdelan iz dvojno stisnjene pene EVA, ob straneh nad podplatom pa je trpežen usnjen okras. V notranjosti je čevelj opremljen z odstranljivo podlogo EVA z dvojno gostoto. ESS in brizgani loki iz TPU zagotavljajo boljšo stabilnost pri gibanju po neravnem terenu. Na vrhu so ojačana ušesca za enostavno prilagajanje in zapenjanje čevlja. Čevelj je obdelan z visokokakovostno naravno antibakterijsko tehnologijo CLEANSPORT NXT. vrsta izdelka : pohodniški čevlji primerno za aktivnosti: pohodništvo membrana: Da zapenjanje : vezalke zgornji del : usnje in močna mreža podloga: tkanina in membrana KEEN.SUHI edini: AL L-TERRAIN vmesni podplat: EVA Outdoor čevlji » Pohodniški čevlji » Čevlji Keen TARGHEE III Sredina WP Moški kostanj/mulč

Ta izdelek najdete v skupini Pohodniški čevlji, pripada znamki Keen, velikost je 5 ZDA, 9, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Izdelek Čevlji Keen TARGHEE III Sredina WP Moški kostanj/mulč spada v skupino izdelkov Moški čevlji, pripada znamki Keen, velikost je 5 ZDA, 9, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Čevlji Keen TARGHEE III Sredina WP Moški kostanj/mulč - parametri izdelka

Velikost10 ZDA
Velikost10,5 ZDA
Velikost11 ZDA
Velikost16 ZDA
Velikost9 ZDA
Velikost9,5 ZDA
Intrastatšport, treking čevlji nizké-0,80-64031900
KategorijaČevlji, Pohodniški čevlji, Moški čevlji
ZnamkaKeen
Velikost5 ZDA, 9
E-trgovinaGamisport.si

Čevlji Keen TARGHEE III Sredina WP Moški kostanj/mulč - zgodovina cen in razpoložljivosti

Čevlji Keen TARGHEE III Sredina WP Moški kostanj/mulč - drugi zanimivi izdelki

Čevlji Keen TARGHEE III Sredina WP Moški kostanj/mulč - kako najti najboljšo ponudbo?