moški čevlji AKU Najmanj - črna

moški čevlji AKU Najmanj - črna

moški čevlji AKU Najmanj - črna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 259,88 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

moški čevlji AKU Najmanj - črna - opis izdelka

moški čevlji AKU Najmanj - črna Edinstven. Takšen je model Minima, zmagovalec ISPO AWARD GOLD 2020. In pri tem ni nič običajnega. Eleganten podeželski slog modela navdihujejo tradiciShelni gorski čevlji. Tako enostavno ga je nositi v mestu in na cesti. Zgodovina baterije je povezana z zaščito okolja in uporabo naravnih materialov. Minima je najvišji model blagovne znamke z izjemnim poudarkom na varstvu okolja. To je prvi in doslej edini čevelj na trgu, ki ima zgornji del in podlogo iz 100% usnja Zero Impact® podjetja DANI Sustainable Leather. Pridobi se s strojenjem brez uporabe kroma ali težkih kovin in z minimalnim vplivom na okolje. Odpadki kože pri proizvodnji tega modela so bili zmanjšani na minimum zaradi ponovne uporabe ostankov usnja v drugih sestavnih delih proizvodnje. In tudi emisije CO2, ki nastanejo v življenjskem ciklu čevlja, so bile izravnane s podporo Pobude ZN - Podnebna nevtralnost (UNFCCC). Minima je najboljši predstavnik usnjene ekološke obutve, zato AKU zagotavlja sledljivost izvora vseh materialov med proizvodnjo. Keen boste več želeli vzeti ročno izdelanega modela iz italijanskega gladkega usnja s sproščenim anatomskim vložkom (model za moške in ženske), mehkim vložkom iz plute in usnja, z dvojno recikliranim podplatom EVA in podplatom VIBRAM Predator II. Specifikacije: Zgornji del: gladko usnje 1,1 mm (Zero Impact®) Vložek: sproščeno Vmesni podplat: dvojni EVA Vložek: usnje / kokos Podplat: VIBRAM Predator II Teža ½ para (velikost 8): 450 g Outdoor čevlji » Pohodniški čevlji » moški čevlji AKU Najmanj - črna

Izdelek moški čevlji AKU Najmanj - črna najdete med izdelki v skupini Pohodniški čevlji, pripada znamki AKU, velikost je 5 UK, 9, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Ta izdelek najdete v skupini Moški čevlji, pripada znamki AKU, velikost je 5 UK, 9, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

moški čevlji AKU Najmanj - črna - parametri izdelka

Velikost10 UK
Velikost10,5 UK
Velikost11 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
Velikost8,5 UK
Velikost9 UK
Velikost9,5 UK
Intrastatšport, treking čevlji nizké-0,80-64031900
KategorijaČevlji, Pohodniški čevlji, Moški čevlji
ZnamkaAKU
Velikost5 UK, 9
E-trgovinaGamisport.si

moški čevlji AKU Najmanj - črna - zgodovina cen in razpoložljivosti

moški čevlji AKU Najmanj - črna - drugi zanimivi izdelki

moški čevlji AKU Najmanj - črna - kako najti najboljšo ponudbo?