Čevlji Lomer Pelmo STX rjava / olive

Čevlji Lomer Pelmo STX rjava / olive

Čevlji Lomer Pelmo STX rjava / olive

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 260,29 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Čevlji Lomer Pelmo STX rjava / olive - opis izdelka

Čevlji Lomer Pelmo STX rjava / olive LOMER Pelmo STX je trpežen čevelj prefinjene italijanske zasnove in kakovosti, primeren za gorsko in visokogorsko pohodništvo.Zgornji del je izdelan iz visokokakovostnega italijanskega vodoodbojnega usnja z minimalnimi šivi debeline 2,6 mm, kar zagotavlja visoko vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo. Membrana Sympatex zagotavlja odlično zaščito pred dežjem in ohranja prijetno klimo v čevlju.Podplat Vibram ima odličen oprijem in oprijem v zahtevnih gorskih razmerah. Primerno tudi za uporabo pri mačkah.Vmesni podplat je dovolj tog, da zagotavlja stabilnost pri hoji po neravnem gorskem terenu. Na hrbtni strani ovratnika je fleksibilna manšeta za udobno hojo med dnevnimi pohodi s težkim nahrbtnikom na hrbtu. 2 mm debela obloga iz mešanice Vibram ščiti čevlje pred ostrimi kamni in spotikanjem.Razkošen vložek s filcem in spominsko peno je prevlečen z mikrovlakni, ki zagotavljajo izjemno dobro zračnost ter povečujejo udobje in stabilnost Outdoor čevlji » Pohodniški čevlji » Čevlji Lomer Pelmo STX rjava / olive

Izdelek Čevlji Lomer Pelmo STX rjava / olive spada v skupino izdelkov Pohodniški čevlji, pripada znamki Lomer, velikost je 48.

Čevlji Lomer Pelmo STX rjava / olive - parametri izdelka

Velikost39
Velikost40
Velikost41
Velikost42
Velikost43
Velikost44
Velikost45
Velikost46
Velikost47
Velikost48
Intrastattreking čevlji vysoké-1,40-64039113
KategorijaČevlji, Pohodniški čevlji
ZnamkaLomer
Velikost48

Čevlji Lomer Pelmo STX rjava / olive - zgodovina cen in razpoložljivosti

Čevlji Lomer Pelmo STX rjava / olive - drugi zanimivi izdelki

Čevlji Lomer Pelmo STX rjava / olive - kako najti najboljšo ponudbo?