Čevlji ASOLO Greenwood EVO GV MM graphite/A516

Čevlji ASOLO Greenwood EVO GV MM graphite/A516

Čevlji ASOLO Greenwood EVO GV MM graphite/A516

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 222,77 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Čevlji ASOLO Greenwood EVO GV MM graphite/A516 - opis izdelka

Čevlji ASOLO Greenwood EVO GV MM graphite/A516 Lahki in trpežni pohodniški čevlji iz usnja Perwanger. Ščitijo vaša stopala pred težavami na terenu, so nepremočljivi in se dobro obnesejo na suhi ali mokri poti. Na poti navzgor vam bo z obraza padlo nekaj kapljic znoja, vendar to ne moti. Malo truda je vredno daril - izvira z živo vodo, božanskega razgleda in tartana, ki je nenadoma okusen kot ambrozija. Ti usnjeni pohodniški čevlji vas bodo pripeljali do takšnih nagrad Asolo . Pasti terena vam ni treba biti strah. Trpežno usnje Perwanger z gumijastim pokrovom prstov ščiti vaša stopala pred ostrimi kamni in drugimi predmeti, ki se vam lahko postavijo na pot. Z membrano GORE-TEX® boste lahko hodili suhi po travi, jutranji rosi in snežnih poljih. Na spustu, ko boste zagotovo že utrujeni, pa vmesni podplat EVA absorbira močne udarce. Ključne lastnosti Teža: 655 g (1/2 para) Zgornji del: vodoodporno usnje Perwanger 2,2 - 2,4 mm Membrana: GORE-TEX® Performance Comfort Podplat: Asolo /Vibram Duo Radiant z oprijemno zmesjo Megagrip Vmesni podplat: mikroporozni EVA z dvojno gostoto Podloga: anatomska Lite 2 Gumijasta zaščita prstov Izdelano v Evropi Outdoor čevlji » Pohodniški čevlji » Čevlji ASOLO Greenwood EVO GV MM graphite/A516

Izdelek Čevlji ASOLO Greenwood EVO GV MM graphite/A516 spada v skupino izdelkov Pohodniški čevlji, pripada znamki Asolo, velikost je 5 UK, 9, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Čevlji ASOLO Greenwood EVO GV MM graphite/A516 - parametri izdelka

Velikost10 UK
Velikost10,5 UK
Velikost11 UK
Velikost11,5 UK
Velikost12 UK
Velikost13 UK
Velikost13,5 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
Velikost8,5 UK
Velikost9 UK
Velikost9,5 UK
Intrastattreking čevlji vysoké-1,40-64039113
KategorijaČevlji, Pohodniški čevlji
ZnamkaAsolo
Velikost5 UK, 9
E-trgovinaGamisport.si

Čevlji ASOLO Greenwood EVO GV MM graphite/A516 - zgodovina cen in razpoložljivosti

Čevlji ASOLO Greenwood EVO GV MM graphite/A516 - drugi zanimivi izdelki

Čevlji ASOLO Greenwood EVO GV MM graphite/A516 - kako najti najboljšo ponudbo?