Treking čevlji Grisport Trecker 20

Treking čevlji Grisport Trecker 20

Treking čevlji Grisport Trecker 20

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 137,15 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Treking čevlji Grisport Trecker 20 - opis izdelka

Treking čevlji Grisport Trecker 20 Udoben unisex pohodniški čevelj z minimalnimi šivi.  Njegova zasnova je zelo udobna. Področje gležnja je dobro oblazinjeno - na tem delu je uporabljeno mehko usnje.  Na novo razvit podplat Vibram je dobro oblazinjen zaradi vmesnega podplata, ki je sestavljen iz več plasti z različno gostoto. Zato je tekalna plast zelo mehka in udobna.  Vzorec zgornjega dela podplata je nedrseč. Zaradi membrane Spo-Tex čevelj dobro ščiti lastnika pred vlago in mrazom. Zgornji del iz visokokakovostne goveje kože nubuk je tudi vodoodbojen. Model se lahko dobro uporablja za krajše in daljše pohode po lahkih in srednje zahtevnih terenih. Parametrija Zgornji del - goveji nubuk z vodoodbojno prevleko Membrana - Spo-Tex Podplat - Vibram Grisport Vmesni podplat - PU Teža - 1170 g Outdoor čevlji » Pohodniški čevlji » Treking čevlji Grisport Trecker 20

Izdelek Treking čevlji Grisport Trecker 20 spada v skupino izdelkov Pohodniški čevlji, pripada znamki Grisport, velikost je 47, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Ta izdelek najdete v skupini Treking čevlji od znamke Grisport, je izdelan v velikosti 47, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Treking čevlji Grisport Trecker 20 - parametri izdelka

Velikost36
Velikost37
Velikost38
Velikost39
Velikost40
Velikost41
Velikost42
Velikost43
Velikost44
Velikost45
Velikost46
Velikost47
Intrastattreking čevlji vysoké-1,40-64039113
KategorijaČevlji, Pohodniški čevlji, Treking čevlji
ZnamkaGrisport
Velikost47
E-trgovinaGamisport.si

Treking čevlji Grisport Trecker 20 - zgodovina cen in razpoložljivosti

Treking čevlji Grisport Trecker 20 - drugi zanimivi izdelki

Treking čevlji Grisport Trecker 20 - kako najti najboljšo ponudbo?