Čevlji Asolo Stynger GTX ML oblačno grey/stone/065

Čevlji Asolo Stynger GTX ML oblačno grey/stone/065

Čevlji Asolo Stynger GTX ML oblačno grey/stone/065

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 211,61 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Čevlji Asolo Stynger GTX ML oblačno grey/stone/065 - opis izdelka

Čevlji Asolo Stynger GTX ML oblačno grey/stone/065 Planinski pohodniški čevlji za celoletno pohodništvo po gorskih poteh. Vodoodporna membrana Gore-Tex® in samočistilni podplat. Gozdna pot se počasi spremeni v planinsko pot. Občasno se vam pod nogami zatakne skala, ko se približujete vrhu, pa se včasih oglasijo tudi vaše roke. Vendar vas to ne bi smelo upočasniti na poti do čudovitega razgleda z vrhovnega križa. Ti Asolo Stynger GTX so opremljeni z oprijemljivim podplatom Asolo Syncro s samočistilnim vzorcem. Zato ni skrbi, da bi vam blato prekrilo podplate in izgubili samozavest. To se ne bo zgodilo. Vodoodporna membrana GORE-TEX® poskrbi, da bodo vaša stopala suha, tudi ko vam noga zdrsne v gorski potok. Gumijasta obloga ščiti palce pred nepričakovanimi ovirami. Ključne lastnosti Teža: 550 g (1/2 para) Zgornji del: 1,6-1,8 mm vodoodbojno usnje in najlon Membrana: Gore-Tex Performance Comfort Podplat: Asolo Syncro s samočistilnim vzorcem Vmesni podplat: Duo Asoflex Podloga: anatomska Lite 2 Gumijasti trak na konici Izdelano v Evropi Outdoor čevlji » Pohodniški čevlji » Čevlji Asolo Stynger GTX ML oblačno grey/stone/065

Izdelek Čevlji Asolo Stynger GTX ML oblačno grey/stone/065 spada v skupino izdelkov Pohodniški čevlji, pripada znamki Asolo, velikost je 5 UK, 6, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Čevlji Asolo Stynger GTX ML oblačno grey/stone/065 - parametri izdelka

Velikost4,5 UK
Velikost5 UK
Velikost5,5 UK
Velikost6 UK
Velikost6,5 UK
Intrastatšport, treking čevlji nizké-0,80-64031900
KategorijaČevlji, Pohodniški čevlji
ZnamkaAsolo
Velikost5 UK, 6
E-trgovinaGamisport.si

Čevlji Asolo Stynger GTX ML oblačno grey/stone/065 - zgodovina cen in razpoložljivosti

Čevlji Asolo Stynger GTX ML oblačno grey/stone/065 - drugi zanimivi izdelki

Čevlji Asolo Stynger GTX ML oblačno grey/stone/065 - kako najti najboljšo ponudbo?