moški funkcishelna majica Lasting APOL blue

moški funkcishelna majica Lasting APOL blue

moški funkcishelna majica Lasting APOL blue

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 36,45 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

moški funkcishelna majica Lasting APOL blue - opis izdelka

moški funkcishelna majica Lasting APOL blue Popolna brezšivna moška majica z dolgimi rokavi anatomskega kroja in odličnih funkciShelnih lastnosti. Majica Siltex, ki vsebuje srebrove ione, je zelo antibakterijska. Anatomsko postavljena območja zagotavljajo visoko zračnost na območjih s povečanim znojenjem, nasprotno pa na obremenjenih območjih najdete območja stiskanja za boljši pretok krvi v mišično maso. Popoln ovitek za telo podpira funkciShelnost in optimalno termoregulacijo. Idealen za jesenske in zimske športe (smučanje, kolesarjenje), pohodništvo in druge aktivnosti v hladnih dneh. Majica je zaradi minimalnega števila šivov zelo udobna in funkciShelna. Stalni občutek suhosti in toplote med najzahtevnejšimi aktivnostmi. MATERIAL: 97% SILTEX-polipropilen, 3% ELASTAN Termo oblačila » Majice z dolgimi rokavi » moški funkcishelna majica Lasting APOL blue

Izdelek moški funkcishelna majica Lasting APOL blue najdete med izdelki v skupini Majice z dolgimi rokavi, proizvaja ga blagovna znamka Lasting, velikost je 2XL, 3XL, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

moški funkcishelna majica Lasting APOL blue - parametri izdelka

VelikostL / XL
VelikostS / M
VelikostXXL / XXXL
FunkcionalnoJa
IntrastatMajice dl. rokav moški + dámské-0,20-61099030
KategorijaMajica, Rokavi, Majice z dolgimi rokavi
ZnamkaLasting
Velikost2XL, 3XL
E-trgovinaGamisport.si

moški funkcishelna majica Lasting APOL blue - zgodovina cen in razpoložljivosti

moški funkcishelna majica Lasting APOL blue - drugi zanimivi izdelki

moški funkcishelna majica Lasting APOL blue - kako najti najboljšo ponudbo?