Majica Direct Alpine Kosmati gospa palisander (narave)

Majica Direct Alpine Kosmati gospa palisander (narave)

Majica Direct Alpine Kosmati gospa palisander (narave)

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 62,85 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Majica Direct Alpine Kosmati gospa palisander (narave) - opis izdelka

Majica Direct Alpine Kosmati gospa palisander (narave) Ženska funkcionalna majica iz zelo lahkega 100-odstotnega merino pletenja. Dobro prilegajoč se športni kroj skupaj z udobnim materialom zagotavlja udobje tako pri vsakodnevnem nošenju kot na zahtevnih gorskih pohodih. Naravni material, zelo prijeten na otip, podpira naravno mikroklimo kože in zagotavlja odvajanje znoja s telesa. Skratka, to je idealna funkcionalna majica za vse dejavnosti na prostem in v gorah, vključno z dolgimi gorskimi vzponi pod visokimi obremenitvami, tudi v spremenljivih vremenskih razmerah TEHNIČNE INFORMACIJE Barva: palisander (naravna) Teža: 118 g Glavna: 100 % volna merino (Südwolle) - 150 g/m2, posebna preja proti zvijanju, 18 µm Kroj: damski (ATHLETIC FIT)   OPIS Udobno in anatomsko prileganje. Domiseln ženski tisk. Elastični šivi. 100 % naravni material. Izdelano v Evropi Majice in srajce » Majice » Majica Direct Alpine Kosmati gospa palisander (narave)

Izdelek Majica Direct Alpine Kosmati gospa palisander (narave) najdete med izdelki v skupini Ženske majice, pripada znamki Direct Alpine, je izdelan v velikosti 2XL, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Majica Direct Alpine Kosmati gospa palisander (narave) - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
KategorijaMajica, Ženske majice
ZnamkaDirect Alpine
Velikost2XL
E-trgovinaGamisport.si

Majica Direct Alpine Kosmati gospa palisander (narave) - zgodovina cen in razpoložljivosti

Majica Direct Alpine Kosmati gospa palisander (narave) - drugi zanimivi izdelki

Majica Direct Alpine Kosmati gospa palisander (narave) - kako najti najboljšo ponudbo?