Moška majica Salewa z dolgimi rokavi Zebra Fresh Merino Responsive 28347-8620 električni

Moška majica Salewa z dolgimi rokavi Zebra Fresh Merino Responsive 28347-8620 električni

Moška majica Salewa z dolgimi rokavi Zebra Fresh Merino Responsive 28347-8620 električni

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 79,34 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moška majica Salewa z dolgimi rokavi Zebra Fresh Merino Responsive 28347-8620 električni - opis izdelka

Moška majica Salewa z dolgimi rokavi Zebra Fresh Merino Responsive 28347-8620 električni Lahka moška tehnična majica z dolgimi rokavi za poletno plezanje v gorah.Naravno odvajanje vlageNaše majice Zebra Fresh, ki so jih navdihnile in poimenovale Monte Zebra v Ortlerskih Alpah, so izdelane v Italiji. Sestavljene so predvsem iz zelo fine merino volne, pomešane z liocelom Tencel™, pridobljenim iz trajnostno pridelanega lesa. Merino zagotavlja optimalno odvajanje toplote in udobje, ki se prilega koži, lyocell pa dodatno vpijanje vlage in svežino. Izboljšana termoregulacija Naravnim vlaknom so dodana inteligentna sintetična vlakna z edinstveno mešanico naravnih termoaktivnih mineralov. Ta občutljiva vlakna lahko absorbirajo infrardeče sevanje (FIR) iz vašega telesa in ga sčasoma počasi sprostijo nazaj v mišično tkivo. Posledično povečan pretok krvi, učinkovitost celic in oksigenacija vodijo k učinkovitejši termoregulaciji, boljši zmogljivosti in hitrejši regeneraciji.Moška različica tega osnovnega plašča z dolgimi rokavi je športnega kroja, ki se tesno prilega. Zaradi 28-odstotnega deleža poliamida je tudi bolj trpežna in dimenzijsko stabilna. Izdelana je z naprednim postopkom krožnega pletenja, ki omogoča brezšivno majico. Zaradi 36-odstotnega deleža merino volne pa Zebra zagotavlja tudi naravno preprečevanje neprijetnih vonjav.Lahka, vpojna osnovna plast iz merina za intenzivno uporabo v spremenljivih visokogorskih razmerah. Termo oblačila » Majice z dolgimi rokavi » Moška majica Salewa z dolgimi rokavi Zebra Fresh Merino Responsive 28347-8620 električni

Izdelek Moška majica Salewa z dolgimi rokavi Zebra Fresh Merino Responsive 28347-8620 električni spada v skupino izdelkov Majice z dolgimi rokavi, proizvaja ga blagovna znamka Salewa, velikost je 2XL.

Ta izdelek najdete v skupini Merino majice, proizvaja ga blagovna znamka Salewa, velikost je 2XL.

Moška majica Salewa z dolgimi rokavi Zebra Fresh Merino Responsive 28347-8620 električni - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
KategorijaMajica, Rokavi, Majice z dolgimi rokavi, Merino majice
ZnamkaSalewa
Velikost2XL

Moška majica Salewa z dolgimi rokavi Zebra Fresh Merino Responsive 28347-8620 električni - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moška majica Salewa z dolgimi rokavi Zebra Fresh Merino Responsive 28347-8620 električni - drugi zanimivi izdelki

Moška majica Salewa z dolgimi rokavi Zebra Fresh Merino Responsive 28347-8620 električni - kako najti najboljšo ponudbo?