Moška majica z UV zaščito SURFER NBSMF7867_SOO

Moška majica z UV zaščito SURFER NBSMF7867_SOO

Moška majica z UV zaščito SURFER NBSMF7867_SOO

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 26,40 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moška majica z UV zaščito SURFER NBSMF7867_SOO - opis izdelka

Moška majica z UV zaščito SURFER NBSMF7867_SOO Majica z dolgimi rokavi in zaščito UPF 50+ za dneve ob vodi. Odlična za vodne športe, kot je deskanje. Prilegajoča se in raztegljiva majica z dolgimi rokavi ščiti pred ultravijoličnimi žarki in je udobna za nošenje. Material s tehnologijo DRYFOR® odvaja vlago s telesa in se hitro suši. Za največjo zaščito pred UV-žarki je pomembno, da kožo zaščitite z negovalno kozmetiko. Prednosti Diha - pomaga uravnavati telesno temperaturo in zagotavlja popolno toplotno udobje v vsakem vremenu. Hitro sušenje - absorbira odvečno vlago in odvaja znoj, ki hitreje izhlapeva, zato boste vedno suhi in udobni. Elastičen -Prilagodljiva tkanina omogoča svobodo gibanja in maksimalno udobje med vsemi dejavnostmi. UV Ovhrana - Uporabljeni material filtrira sončne UV žarke in ščiti kožo pred njihovimi škodljivimi učinki. Ravni šivi - Tesni in gladki šivi, ki zagotavljajo udobje, saj zmanjšujejo neprijetno trenje ob kožo. Tehnologija DRYFOR® - funkcionalno vlakno, ki vpija telesno vlago in odvaja znoj. Zahvaljujoč mikro utorom na njegovi površini se vlaga učinkovito odstrani na zunanjo stran materiala, kjer hitro izhlapi, koža pa ostane suha in udobna. Ta lastnost omogoča, da material zagotavlja popolno regulacijo telesne temperature. Materiali in vzdrževanje 88 % poliester, 12 % elastan Termo oblačila » Majice z dolgimi rokavi » Moška majica z UV zaščito SURFER NBSMF7867_SOO

Izdelek Moška majica z UV zaščito SURFER NBSMF7867_SOO najdete med izdelki v skupini Majice z dolgimi rokavi, proizvaja ga blagovna znamka Nordblanc, velikost je 3XL.

Moška majica z UV zaščito SURFER NBSMF7867_SOO - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
FunkcionalnoJa
IntrastatMajice dl. rokav moški + dámské-0,20-61099030
KategorijaMajica, Rokavi, Majice z dolgimi rokavi
ZnamkaNordblanc
Velikost3XL

Moška majica z UV zaščito SURFER NBSMF7867_SOO - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moška majica z UV zaščito SURFER NBSMF7867_SOO - drugi zanimivi izdelki

Moška majica z UV zaščito SURFER NBSMF7867_SOO - kako najti najboljšo ponudbo?