Moški čevlji Asolo Eldo GV črni/sivi/A385

Moški čevlji Asolo Eldo GV črni/sivi/A385

Moški čevlji Asolo Eldo GV črni/sivi/A385

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 148,35 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moški čevlji Asolo Eldo GV črni/sivi/A385 - opis izdelka

Moški čevlji Asolo Eldo GV črni/sivi/A385 Sonce še ni prečkalo gorske pregrade in vaše telo obdaja hladen zrak. Navdušenje se meša s strahom. Kaj vas čaka tam zgoraj? S tem vprašanjem greš na vrh stene - prečkaš balvane, plezaš po snežnem polju, po vseh štirih prečkaš skalne pragove. V teh škornjih za deskanje (in ferrate) Asolo lahko naredite vse. Tudi ostri kamni ne bodo pustili niti najmanjše sledi na njihovem trpežnem zgornjem delu. Podplat Vibram AG s plezalnim prstom vam omogoča samozavestno napredovanje po izpostavljenem terenu, vodoodporna membrana Gore-Tex® pa poskrbi, da bodo vaše nogavice suhe v mokrem snegu, ki je na poti ostal kot zadnji ostanek zime. Torej - lahko začnete plezati. Ključne lastnosti Teža: 290 g (1/2 para) Zgornji del: tehnični brezšivni poliester Membrana: Gore-Tex® Extended Comfort Podplat: Asolo/Vibram AG z oprijemno zmesjo MegaGrip Vmesni podplat: mikroporozni EVA Vložek: anatomski Asolo /Ortholite Gumijasta zaščita prstov Trpežna obloga po obodu Outdoor čevlji » Trekking čevlji » Moški čevlji Asolo Eldo GV črni/sivi/A385

Izdelek Moški čevlji Asolo Eldo GV črni/sivi/A385 najdete med izdelki v skupini Moški čevlji, pripada znamki Asolo, velikost je 5 UK, 9, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Moški čevlji Asolo Eldo GV črni/sivi/A385 - parametri izdelka

Velikost10 UK
Velikost10,5 UK
Velikost11 UK
Velikost11,5 UK
Velikost12 UK
Velikost12,5 UK
Velikost7 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
Velikost8,5 UK
Velikost9 UK
Velikost9,5 UK
Intrastattreking čevlji vysoké-1,40-64039113
KategorijaČevlji, Moški čevlji
ZnamkaAsolo
Velikost5 UK, 9
E-trgovinaGamisport.si

Moški čevlji Asolo Eldo GV črni/sivi/A385 - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moški čevlji Asolo Eldo GV črni/sivi/A385 - drugi zanimivi izdelki

Moški čevlji Asolo Eldo GV črni/sivi/A385 - kako najti najboljšo ponudbo?