Moški čevlji Asolo Aktivno GV ocean/A984

Moški čevlji Asolo Aktivno GV ocean/A984

Moški čevlji Asolo Aktivno GV ocean/A984

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 181,86 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moški čevlji Asolo Aktivno GV ocean/A984 - opis izdelka

Moški čevlji Asolo Aktivno GV ocean/A984 Zahvaljujoč membrani Gore-Tex® so nepremočljivi, oprijemljiv podplat pa se ne bo ustrašil strmejših poti. Vam morda ni treba doživeti pustolovščine od blizu. Včasih je dovolj, da si napolnite pljuča s svežim zrakom in opazujete risanje gora na gladini jezera. V teh urbanih čevljih Asolo lahko udobno in samozavestno hodite po mokrem mestnem pločniku, pa tudi po pohodniški poti, kjer se blatu ni mogoče izogniti. Za bolj ali manj vsakdanje dneve so opremljeni s podplatom Megagrip z visokim oprijemom in samočistilnim vzorcem. Zunanjo vlago pri nogah zadržuje vodoodporna membrana GORE-TEX®, blago blaženje pa zagotavlja mehak mikroporozni vmesni podplat. Ključne lastnosti Teža: 370 g (1/2 para) Zgornji del: vodoodporen mehak nubuk 1,3-1,5 mm Membrana: GORE-TEX® Comfort z lupino iz recikliranega poliestra Podplat: Asolo /Vibram z oprijemno zmesjo Megagrip Vmesni podplat: mikroporozni EVA Vstavek: anatomski Mehak usnjen ovratnik Gumijasta zaščita prstov Rezervne vezalke v paketu Izdelano v Italiji Outdoor čevlji » Pohodniški čevlji » Moški čevlji Asolo Aktivno GV ocean/A984

Izdelek Moški čevlji Asolo Aktivno GV ocean/A984 spada v skupino izdelkov Pohodniški čevlji, pripada znamki Asolo, velikost je 5 UK, 9, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Ta izdelek je v kategoriji Moški čevlji, pripada znamki Asolo, velikost je 5 UK, 9, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Moški čevlji Asolo Aktivno GV ocean/A984 - parametri izdelka

Velikost10 UK
Velikost10,5 UK
Velikost11 UK
Velikost11,5 UK
Velikost12 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
Velikost8,5 UK
Velikost9 UK
Velikost9,5 UK
Intrastattreking čevlji vysoké-1,40-64039113
KategorijaČevlji, Pohodniški čevlji, Moški čevlji
ZnamkaAsolo
Velikost5 UK, 9
E-trgovinaGamisport.si

Moški čevlji Asolo Aktivno GV ocean/A984 - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moški čevlji Asolo Aktivno GV ocean/A984 - drugi zanimivi izdelki

Moški čevlji Asolo Aktivno GV ocean/A984 - kako najti najboljšo ponudbo?