Moški čevlji Asolo Elda rumena / modra moon/B028

Moški čevlji Asolo Elda rumena / modra moon/B028

Moški čevlji Asolo Elda rumena / modra moon/B028

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 131,82 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moški čevlji Asolo Elda rumena / modra moon/B028 - opis izdelka

Moški čevlji Asolo Elda rumena / modra moon/B028 Vaša tarča vas je prisilila, da ste zapustili ležišče, medtem ko je celotna posadka gorske koče še vedno zadovoljno vzdihovala v spanju. V napetem mrazu in v neizmerni tišini zgodnjih jutranjih gora splezate pod steno. Najprej pot - nato intuitivno po pobočju, posutem z balvani. Zaupanje v svoja dejanja v teh škornjih za deskanje (in ferrate ) Asolo boste tudi vi samozavestni. Vibram AG podplat s plezalnim prstom vam pomaga pri hitrem in varnem napredovanju tudi na zahtevnem terenu. Guma podloga ščiti čevlje in stopala pred ostrimi kamni in je dovolj trpežna konstrukcija vam omogoča samozavestno hojo po jeklenih rakih in lestve. Ključne lastnosti Teža: 280 g (1/2 para) Zgornji del: tehnični brezšivni poliester Krzno: usnje in sintetična tkanina Cambrelle Podplat: Asolo/Vibram AG z oprijemno zmesjo MegaGrip Vmesni podplat: mikroporozni EVA Vložek: anatomski Asolo /Ortholite Gumijasta zaščita prstov Trpežna obloga po obodu Outdoor čevlji » Trekking čevlji » Moški čevlji Asolo Elda rumena / modra moon/B028

Izdelek Moški čevlji Asolo Elda rumena / modra moon/B028 spada v skupino izdelkov Moški čevlji, pripada znamki Asolo, velikost je 5 UK, 9, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Moški čevlji Asolo Elda rumena / modra moon/B028 - parametri izdelka

Velikost10 UK
Velikost10,5 UK
Velikost11 UK
Velikost11,5 UK
Velikost12 UK
Velikost12,5 UK
Velikost13 UK
Velikost7 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
Velikost8,5 UK
Velikost9 UK
Velikost9,5 UK
Intrastattreking čevlji vysoké-1,40-64039113
KategorijaČevlji, Moški čevlji, Tarče
ZnamkaAsolo
Velikost5 UK, 9
E-trgovinaGamisport.si

Moški čevlji Asolo Elda rumena / modra moon/B028 - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moški čevlji Asolo Elda rumena / modra moon/B028 - drugi zanimivi izdelki

Moški čevlji Asolo Elda rumena / modra moon/B028 - kako najti najboljšo ponudbo?