nogavice Bridgedale Ski Cross Država black/845

nogavice Bridgedale Ski Cross Država black/845

nogavice Bridgedale Ski Cross Država black/845

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 22,27 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

nogavice Bridgedale Ski Cross Država black/845 - opis izdelka

nogavice Bridgedale Ski Cross Država black/845 Topla moška Merino volnene nogavice, ki vKeyujejo smuči za tek na smučeh in backcountry smuči. Naslednik XC Classic. Višina do sredine tele. Sneg, kjer lahko vidi oko. In dva onkraj obzorja tekalne črte, ki čaka Self na vaše tek na smučeh. Lep dan boste imeli. S toplo, oblazinjenimi nogavicami, Bridgedale zagotovo. So naslednik dokazanega XC Classic. Popolno prileganje na nos bo poskrbelo za konstrukcijo pete. SoSimply, nogavice ne bodo premeščene nikjer in vam ni treba skrbeti za udarce ali udarce. Merino valovi vas bodo tudi ogreli, tudi če so vlažni. Endurofil vlakna zagotavljajo potrebno odpornost. Zahvaljujoč specifičnemu proizvodnemu procesu so nogavice formalno stabilne in se ne drhtejo. Ključne funkcije Višina do sredine tele. Bogata obloga in toplotna izolacija. Y peta konstrukcija za pravilno sedenje nogavic. Ima obliko in nikoli ne trči. Doživljenjska garancija. 18% volna Merino 23% nov val 39% najlon / poliamid 18% Endurophil / polipropilen 2% Lycra® / Elastan Nogavice » Smučarske nogavice » nogavice Bridgedale Ski Cross Država black/845

Izdelek nogavice Bridgedale Ski Cross Država black/845 spada v skupino izdelkov Moške nogavice od znamke bridgedale, velikost je 12-14, 5, UK, XL, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

nogavice Bridgedale Ski Cross Država black/845 - parametri izdelka

VelikostL (9-11,5) UK
VelikostM (6-8,5) UK
VelikostS (3-6 UK)
VelikostXL (12-14,5) UK
Intrastat61159699
KategorijaNogavice, Moške nogavice
Znamkabridgedale
Velikost12-14, 5, UK, XL
E-trgovinaGamisport.si

nogavice Bridgedale Ski Cross Država black/845 - zgodovina cen in razpoložljivosti

nogavice Bridgedale Ski Cross Država black/845 - drugi zanimivi izdelki

nogavice Bridgedale Ski Cross Država black/845 - kako najti najboljšo ponudbo?