nogavice Bridgedale Ski Easy On črno / svetlobo grey/035

nogavice Bridgedale Ski Easy On črno / svetlobo grey/035

nogavice Bridgedale Ski Easy On črno / svetlobo grey/035

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 28,60 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

nogavice Bridgedale Ski Easy On črno / svetlobo grey/035 - opis izdelka

nogavice Bridgedale Ski Easy On črno / svetlobo grey/035 Moške srednje tople smučarske nogavice z merino volno. Na pobočjih in alpskem smučanju. Naslednik Alpine Tour. Višina pod kolenom. Še posebej, da bi vas zunaj ogrela. Ko sedite na žičnici ali se sprostite po plezanju po grebenih. Te smučarske nogavice Bridgedale vsebujejo merino volno, tako da so tople, tudi ko so mokre - na primer, iz vašega znoja. Poleg tega so prsti dodatno izolirani. Dizajn Y pete zagotavlja, da so vaša stopala pravilno nameščena, tako da vam ni treba skrbeti za nogavice ali mehurje. Poleg tega posebna gladka območja omogočajo lažjo namestitev in dviganje smučarskih čevljev. Zaradi vlaken Endurophil so nogavice zelo trpežne. Zahvaljujoč postopnemu zategovanju vsake preje in posledičnemu segrevanju med proizvodnjo, imajo nogavice stalno obliko in se ne skrčijo za en centimeter. Ključne funkcije Višina pod kolenom. Popolna obloga za noge. Posebne gladke cone za lahke smučarske čevlje. Y peta konstrukcija za dobro prileganje nogavic. Dodatna izolacija v času konice. Obdrži obliko in nikoli ne trči. Doživljenjska garancija. 19% volna Merino 19% endurofil / polipropilen 60% najlon / poliamid 2% Lycra® / Elastan Nogavice » Smučarske nogavice » nogavice Bridgedale Ski Easy On črno / svetlobo grey/035

Izdelek nogavice Bridgedale Ski Easy On črno / svetlobo grey/035 spada v skupino izdelkov Moške nogavice od znamke bridgedale, velikost je 12-14, 5, UK, XL, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

nogavice Bridgedale Ski Easy On črno / svetlobo grey/035 - parametri izdelka

VelikostL (9-11,5) UK
VelikostM (6-8,5) UK
VelikostS (3-6 UK)
VelikostXL (12-14,5) UK
Intrastat61159699
KategorijaNogavice, Moške nogavice
Znamkabridgedale
Velikost12-14, 5, UK, XL
E-trgovinaGamisport.si

nogavice Bridgedale Ski Easy On črno / svetlobo grey/035 - zgodovina cen in razpoložljivosti

nogavice Bridgedale Ski Easy On črno / svetlobo grey/035 - drugi zanimivi izdelki

nogavice Bridgedale Ski Easy On črno / svetlobo grey/035 - kako najti najboljšo ponudbo?