nogavice Bridgedale Ski Easy On gunmetal/orange/037

nogavice Bridgedale Ski Easy On gunmetal/orange/037

nogavice Bridgedale Ski Easy On gunmetal/orange/037

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 28,60 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

nogavice Bridgedale Ski Easy On gunmetal/orange/037 - opis izdelka

nogavice Bridgedale Ski Easy On gunmetal/orange/037 Moške srednje tople smučarske nogavice z merino volno. Na smučiščih in smučeh. Naslednik Alpine Tour. Višina pod koleni. Še posebej, da vas toplo. Ko sedite na žičnici ali dihate po plezanju po grebenih. Te smučarske nogavice Bridgedale vsebujejo merino volno, tako da so tople, čeprav so vlažne - iz vašega znoja. Poleg tega so prsti dodatno izolirani. Konstrukcija pete zagotavlja, da so vaše noge pravilno nameščene, zato vam ni treba skrbeti za nogavice ali udarce ali mehurje. Posebne gladke cone vam olajšajo tudi smučanje in plavanje. Zaradi vlaken Endurofil so nogavice res trajne. Zahvaljujoč postopnemu zategovanju vsake preje in kasnejši pari tkanine, imajo nogavice enakomerno obliko in niti ne skočijo. Ključne funkcije Višina pod koleni. Popolna kapa. Posebne gladke cone za enostavno smučanje. Y peta konstrukcija za pravilno sedenje nogavic. Dodatna toplotna izolacija na konici. Ima obliko in nikoli ne trči. Doživljenjska garancija. 19% volna Merino 19% Endurophil / Polipropilen 60% najlon / poliamid 2% Lycra® / Elastan Nogavice » Smučarske nogavice » nogavice Bridgedale Ski Easy On gunmetal/orange/037

Ta izdelek najdete v skupini Moške nogavice od znamke bridgedale, velikost je 12-14, 5, UK, XL, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

nogavice Bridgedale Ski Easy On gunmetal/orange/037 - parametri izdelka

VelikostL (9-11,5) UK
VelikostM (6-8,5) UK
VelikostS (3-6 UK)
VelikostXL (12-14,5) UK
Intrastat61159699
KategorijaNogavice, Moške nogavice
Znamkabridgedale
Velikost12-14, 5, UK, XL
E-trgovinaGamisport.si

nogavice Bridgedale Ski Easy On gunmetal/orange/037 - zgodovina cen in razpoložljivosti

nogavice Bridgedale Ski Easy On gunmetal/orange/037 - drugi zanimivi izdelki

nogavice Bridgedale Ski Easy On gunmetal/orange/037 - kako najti najboljšo ponudbo?