nogavice Bridgedale Ski lahka graphite/orange/135

nogavice Bridgedale Ski lahka graphite/orange/135

nogavice Bridgedale Ski lahka graphite/orange/135

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 24,50 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

nogavice Bridgedale Ski lahka graphite/orange/135 - opis izdelka

nogavice Bridgedale Ski lahka graphite/orange/135 Moške lahke smučarske nogavice iz Merino volne. Na pobočjih, freerides in skialpas. Naslednik Vertige Light. Višina pod koleni. Športi se spustijo po pobočjih in en lok za drugim. Ali se povzpnite do grebenov s podstavki. Idealni pogoji za te lahke Bridgedale nogavice, ki so zamenjale Vertige Light. Merino ure bodo poskrbele, da bodo vaše nogavice vroče, tudi če so mokre od znoja. In prav tako bo oblazinjenje vaše golenice in stopala poskrbelo za vaše udobje. Zahvaljujoč konstrukciji Y pete se nogavice popolnoma držijo na mestu, se ne zrušijo in preprečujejo nastanek mehurčkov in modric. Endurofil vlakna jim dajejo potrebno trajnost. Ključne funkcije Višina pod koleni. Oblazinjenje golenice in stopala. Y peta konstrukcija za pravilno sedenje nogavic. Ima obliko in nikoli ne trči. Doživljenjska garancija. 20% Merino volna 51% najlon / poliamid 20% Endurophil / Polipropilen 7% Tactel / najlon 2% Lycra® / Elastan Nogavice » Smučarske nogavice » nogavice Bridgedale Ski lahka graphite/orange/135

Izdelek nogavice Bridgedale Ski lahka graphite/orange/135 najdete med izdelki v skupini Moške nogavice od znamke bridgedale, velikost je 12-14, 5, UK, XL, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

nogavice Bridgedale Ski lahka graphite/orange/135 - parametri izdelka

VelikostL (9-11,5) UK
VelikostM (6-8,5) UK
VelikostS (3-6 UK)
VelikostXL (12-14,5) UK
Intrastat61159699
KategorijaNogavice, Moške nogavice
Znamkabridgedale
Velikost12-14, 5, UK, XL
E-trgovinaGamisport.si

nogavice Bridgedale Ski lahka graphite/orange/135 - zgodovina cen in razpoložljivosti

nogavice Bridgedale Ski lahka graphite/orange/135 - drugi zanimivi izdelki

nogavice Bridgedale Ski lahka graphite/orange/135 - kako najti najboljšo ponudbo?