nogavice Bridgedale Ski Nordic Race black/stone/850

nogavice Bridgedale Ski Nordic Race black/stone/850

nogavice Bridgedale Ski Nordic Race black/stone/850

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 23,02 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

nogavice Bridgedale Ski Nordic Race black/stone/850 - opis izdelka

nogavice Bridgedale Ski Nordic Race black/stone/850 Moške nogavice za tek na smučeh z odlično zaščito stopal. Naslednik dirke XC. Klasična višina. Zamrznjena steza, oster ritem, hitri dih. Vsaka sekunda se šteje in te Bridgedale rolerji vam bodo pomagali. So naslednik dirke XC in so opremljene z oblazinjenjem preko konice, z nogo do pete. Merino volna vam bo pomagala, da se boste počutili toplo, tudi če se boste počutili umazane in Y konstrukcija pete bo odlično prilegala vaši nogi - tako nogavice ne kihnejo in vas ne motijo z modricami in mehurji. Zaradi vlaken Endurofil so nogavice res trajne. Zahvaljujoč postopnemu zategovanju vsake preje in kasnejši pari tkanine, imajo nogavice enakomerno obliko in niti ne skočijo. Ključne funkcije Klasična višina. Popolna kapa. Y peta konstrukcija za pravilno sedenje nogavic. Oblazinjenje na prstih, nogah in petah. Ima obliko in nikoli ne trči. Made in UK, doživljenjska garancija. 34% volna Merino 33% Endurophil / Polipropilen 30% najlon / poliamid 3% Lycra® / Elastan Nogavice » Smučarske nogavice » nogavice Bridgedale Ski Nordic Race black/stone/850

Ta izdelek najdete v skupini Moške nogavice od znamke bridgedale, velikost je 12-14, 5, UK, XL, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Izdelek nogavice Bridgedale Ski Nordic Race black/stone/850 spada v skupino izdelkov Tek na smučeh, pripada znamki bridgedale, velikost ustreza nalepki 12-14, 5, UK, XL, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

nogavice Bridgedale Ski Nordic Race black/stone/850 - parametri izdelka

VelikostL (9-11,5) UK
VelikostM (6-8,5) UK
VelikostS (3-6 UK)
VelikostXL (12-14,5) UK
Intrastat61159699
KategorijaNogavice, Rakete, Moške nogavice, Tek na smučeh
Znamkabridgedale
Velikost12-14, 5, UK, XL
E-trgovinaGamisport.si

nogavice Bridgedale Ski Nordic Race black/stone/850 - zgodovina cen in razpoložljivosti

nogavice Bridgedale Ski Nordic Race black/stone/850 - drugi zanimivi izdelki

nogavice Bridgedale Ski Nordic Race black/stone/850 - kako najti najboljšo ponudbo?