nogavice Bridgedale Ski lahka black/lime/137

nogavice Bridgedale Ski lahka black/lime/137

nogavice Bridgedale Ski lahka black/lime/137

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 24,50 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

nogavice Bridgedale Ski lahka black/lime/137 - opis izdelka

nogavice Bridgedale Ski lahka black/lime/137 Moške lahke smučarske nogavice iz volne Merino. Pobočje, freeride in alpsko smučanje. Naslednik Vertige Light. Višina pod koleni. Športna vožnja po klancu in en lok za drugim. Ali pa pohodite grebene s skialps na nogah. Idealni pogoji za te smučarske nogavice Bridgedale, ki so nadomestile model Vertige Light. Merino volna ohranja vaše nogavice tople tudi, ko so vlažne od znoja. In prav tako bo oblazinjenje na goleni in podplatu poskrbelo za vaše udobje. Zahvaljujoč konstrukciji pete Y se nogavice odlično držijo na svojem mestu in se ne zložijo, kar preprečuje nastanek pretisnih omotov in pritiska. In vlakna Endurofil jim dajo potrebno obstojnost. Ključne značilnosti Višina pod koleni. Obloga za golenico in stopala. Y konstrukcija pete za ustrezne nogavice. Drži obliko in se nikoli ne trči. Doživljenjska garancija. 20% merino volna 51% najlon / poliamid 20% endurofila / polipropilena 7% taktel / najlon 2% Lycra® / Elastan Nogavice » Smučarske nogavice » nogavice Bridgedale Ski lahka black/lime/137

Izdelek nogavice Bridgedale Ski lahka black/lime/137 najdete med izdelki v skupini Moške nogavice od znamke bridgedale, velikost je 12-14, 5, UK, XL, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

nogavice Bridgedale Ski lahka black/lime/137 - parametri izdelka

VelikostL (9-11,5) UK
VelikostM (6-8,5) UK
VelikostXL (12-14,5) UK
Intrastat61159699
KategorijaNogavice, Moške nogavice
Znamkabridgedale
Velikost12-14, 5, UK, XL
E-trgovinaGamisport.si

nogavice Bridgedale Ski lahka black/lime/137 - zgodovina cen in razpoložljivosti

nogavice Bridgedale Ski lahka black/lime/137 - drugi zanimivi izdelki

nogavice Bridgedale Ski lahka black/lime/137 - kako najti najboljšo ponudbo?