Spalna vreča Travelpak 2 Snugpak ® modra

Spalna vreča Travelpak 2 Snugpak ® modra

Spalna vreča Travelpak 2 Snugpak ® modra

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 57,44 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Spalna vreča Travelpak 2 Snugpak ® modra - opis izdelka

Spalna vreča Travelpak 2 Snugpak ® modra Spalna vreča Travelpak 2 Snugpak je izjemno lahka dvosezonska spalna vreča , izdelana iz antibakterijskih materialov, ki jo ohranjajo svežo tudi brez rednega pranja.Nizka teža, visoka zmogljivostTa spalna vreča je idealna za tiste, ki na poti potrebujejo dodatno toploto, vendar imajo raje nizko težo in kompaktno velikost. Serija Travelpak predstavlja najnovejši preboj Snugpak na področju antibakterijske tehnologije. Posebna obdelava tkanine preprečuje rast bakterij, odpravlja neprijetne vonjave in potrebo po rednem pranju. Rezultat je sveža spalna vreča, ki je idealna za dolgotrajna potovanja v toplem podnebju. Vgrajena mreža proti komarjem vas vso noč ščiti pred nadlogami insektov in vam zagotavlja mir, ki ga potrebujete na naslednjem potovanju. Pri vseh spalnih vrečah Travelpak je prednostna naloga, da uporabnik ostane suh in udoben. Zato uporabljajo zelo zračno osnovno tkanino Paratex z edinstvenimi parametri. Izolacijski trak okoli ramen in kapuca z vrvico preprečujeta prekomerno uhajanje toplote. Prednosti, ki jih morate poznati: lahka spalna vreča za 2 sezoni elastična kapuca z vrvico zelo zračen in hitro sušeč material antibakterijsko in protimikrobno zdravljenje odstranljiva mreža proti komarjem vgrajen žep za dragocenosti kompaktne dimenzije po pakiranju zanke za obešanje, prezračevanje in sušenje kompresijska vrečka enostavno pranje Spalne vreče » Spalne vreče Letni časi » Spalna vreča Travelpak 2 Snugpak ® modra

Izdelek Spalna vreča Travelpak 2 Snugpak ® modra spada v skupino izdelkov Spalne vreče, proizvaja ga blagovna znamka Snugpak, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Spalna vreča Travelpak 2 Snugpak ® modra - parametri izdelka

IntrastatBatohy-1,20-42029291
KategorijaSpalne vreče
ZnamkaSnugpak
E-trgovinaGamisport.si

Spalna vreča Travelpak 2 Snugpak ® modra - zgodovina cen in razpoložljivosti

Spalna vreča Travelpak 2 Snugpak ® modra - drugi zanimivi izdelki

Spalna vreča Travelpak 2 Snugpak ® modra - kako najti najboljšo ponudbo?