Medeninasta namizna svetilka z LED 3-stopenjsko zatemnitvijo na dotik - Mirko

Medeninasta namizna svetilka z LED 3-stopenjsko zatemnitvijo na dotik - Mirko

Medeninasta namizna svetilka z LED 3-stopenjsko zatemnitvijo na dotik - Mirko

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 45,46 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Medeninasta namizna svetilka z LED 3-stopenjsko zatemnitvijo na dotik - Mirko - opis izdelka

Ta namizna svetilka je popoln dodatek, ko bi lahko porabili le malo več svetlobe. S premerom 12 cm in višino 15 cm lahko Mirko zagotovo postavite na primer v pisarno ali spalnico. Namizna svetilka je izdelana iz stekla in je zaključena v jeklu z belo barvo. Namizna svetilka ima zatemnitev na dotik, ko se dotaknete vznožja svetilke se osvetlitev vklopi. To sega od 20 % (razpoloženjske) svetlobe do 60 % in do 100 % (polne) svetlobe. Mirko je opremljen z nezamenljivo LED osvetlitvijo in zagotavlja čudovito toplo belo svetlobo. Ali še imate prosto mesto za to namizno svetilko?

Izdelek Medeninasta namizna svetilka z LED 3-stopenjsko zatemnitvijo na dotik - Mirko spada v skupino izdelkov LED svetilke, pripada znamki Paul Neuhaus v ponudbi e-trgovine Svetilainluci.si.

Ta izdelek je v kategoriji Namizne svetilke, je v ponudbi blagovne znamke Paul Neuhaus v ponudbi e-trgovine Svetilainluci.si.

Izdelek Medeninasta namizna svetilka z LED 3-stopenjsko zatemnitvijo na dotik - Mirko najdete med izdelki v skupini Namizne LED svetilke od znamke Paul Neuhaus v ponudbi e-trgovine Svetilainluci.si.

Medeninasta namizna svetilka z LED 3-stopenjsko zatemnitvijo na dotik - Mirko - parametri izdelka

Medeninasta namizna svetilka z LED 3-stopenjsko zatemnitvijo na dotik - Mirko - zgodovina cen in razpoložljivosti

Medeninasta namizna svetilka z LED 3-stopenjsko zatemnitvijo na dotik - Mirko - drugi zanimivi izdelki

Medeninasta namizna svetilka z LED 3-stopenjsko zatemnitvijo na dotik - Mirko - kako najti najboljšo ponudbo?