Medeninasta namizna svetilka z LED polnilno zatemnitvijo na dotik - Renata

Medeninasta namizna svetilka z LED polnilno zatemnitvijo na dotik - Renata

Medeninasta namizna svetilka z LED polnilno zatemnitvijo na dotik - Renata

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 29,37 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Medeninasta namizna svetilka z LED polnilno zatemnitvijo na dotik - Renata - opis izdelka

Iščete priročno zunanjo svetilko? Potem je Renata točno to, kar potrebujete! Zahvaljujoč kombinaciji plastike in zlata je prava dizajnerska svetilka. LED osvetlitev svetilke je vgrajena v napeljavo in zagotavlja do 160 lumnov. Zunanja svetilka ima premer 11,1 cm in višino 32,8 cm. Lučko enostavno zatemnite s funkcijo na dotik. Ta zunanja namizna svetilka ima IP vrednost IP44, kar pomeni, da je primerna za zaščitene prostore zunaj, lahko pa jo postavite tudi v notranje prostore kot namizno svetilko. Ustvarite prijetno vzdušje z Renato!

Izdelek Medeninasta namizna svetilka z LED polnilno zatemnitvijo na dotik - Renata najdete med izdelki v skupini LED svetilke, pripada znamki Newgarden v ponudbi e-trgovine Svetilainluci.si.

Ta izdelek najdete v skupini Namizne svetilke, je v ponudbi blagovne znamke Newgarden v ponudbi e-trgovine Svetilainluci.si.

Izdelek Medeninasta namizna svetilka z LED polnilno zatemnitvijo na dotik - Renata spada v skupino izdelkov Namizne LED svetilke od znamke Newgarden v ponudbi e-trgovine Svetilainluci.si.

Medeninasta namizna svetilka z LED polnilno zatemnitvijo na dotik - Renata - parametri izdelka

Medeninasta namizna svetilka z LED polnilno zatemnitvijo na dotik - Renata - zgodovina cen in razpoložljivosti

Medeninasta namizna svetilka z LED polnilno zatemnitvijo na dotik - Renata - drugi zanimivi izdelki

Medeninasta namizna svetilka z LED polnilno zatemnitvijo na dotik - Renata - kako najti najboljšo ponudbo?