Namizna svetilka bela z LED polnilno z zatemnitvijo na dotik - Renata

Namizna svetilka bela z LED polnilno z zatemnitvijo na dotik - Renata

Namizna svetilka bela z LED polnilno z zatemnitvijo na dotik - Renata

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 29,37 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Namizna svetilka bela z LED polnilno z zatemnitvijo na dotik - Renata - opis izdelka

Kako lepa popestritev vrta je Renata! Ta zunanja svetilka se popolnoma ujema z oblikovalskim slogom. Zunanja svetilka je bele barve in je izdelana iz plastike z jeklom. Zunanja svetilka ima nezamenljivo LED osvetlitev. Zunanja svetilka ima premer 11,1 cm in višino 32,8 cm. To namizno svetilko lahko preprosto zatemnite s funkcijo na dotik. Zunanja namizna svetilka ima IP vrednost IP44. Zaradi tega je primerna za zaščitene prostore zunaj. Lahko pa se uporablja tudi kot namizna svetilka za notranje prostore. Vam na prostem še manjka vzdušja? Potem je Renata popolna izbira.

Izdelek Namizna svetilka bela z LED polnilno z zatemnitvijo na dotik - Renata najdete med izdelki v skupini LED svetilke, pripada znamki Newgarden v ponudbi e-trgovine Svetilainluci.si.

Ta izdelek najdete v skupini Namizne svetilke, je v ponudbi blagovne znamke Newgarden v ponudbi e-trgovine Svetilainluci.si.

Izdelek Namizna svetilka bela z LED polnilno z zatemnitvijo na dotik - Renata spada v skupino izdelkov Namizne LED svetilke od znamke Newgarden v ponudbi e-trgovine Svetilainluci.si.

Namizna svetilka bela z LED polnilno z zatemnitvijo na dotik - Renata - parametri izdelka

Namizna svetilka bela z LED polnilno z zatemnitvijo na dotik - Renata - zgodovina cen in razpoložljivosti

Namizna svetilka bela z LED polnilno z zatemnitvijo na dotik - Renata - drugi zanimivi izdelki

Namizna svetilka bela z LED polnilno z zatemnitvijo na dotik - Renata - kako najti najboljšo ponudbo?