Namizna svetilka temno siva z LED zatemnitvijo na dotik - Jano

Namizna svetilka temno siva z LED zatemnitvijo na dotik - Jano

Namizna svetilka temno siva z LED zatemnitvijo na dotik - Jano

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 45,46 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Namizna svetilka temno siva z LED zatemnitvijo na dotik - Jano - opis izdelka

Namizna svetilka Jano je elegantna in moderna svetilka Paula Neuhausa, ki se popolnoma prilega vsakemu prostoru. S svojo globino 12 centimetrov, višino 16 centimetrov in dolžino 12 centimetrov je Jano subtilna namizna svetilka. Svetilka je izdelana iz jekla, podnožje pa je temno sive barve. Opalno bel senčnik daje Jano subtilen, a eleganten videz. Svetilka je opremljena z integrirano LED svetilko, ki je zatemnjena z upravljanjem na dotik. Zaradi LED svetilke je Jano energetsko učinkovit in ima dolgo življenjsko dobo. Dopolnite svojo sobo z namizno svetilko Jano!

Izdelek Namizna svetilka temno siva z LED zatemnitvijo na dotik - Jano spada v skupino izdelkov LED svetilke, pripada znamki Paul Neuhaus v ponudbi e-trgovine Svetilainluci.si.

Ta izdelek je v kategoriji Namizne svetilke, je v ponudbi blagovne znamke Paul Neuhaus v ponudbi e-trgovine Svetilainluci.si.

Izdelek Namizna svetilka temno siva z LED zatemnitvijo na dotik - Jano najdete med izdelki v skupini Namizne LED svetilke od znamke Paul Neuhaus v ponudbi e-trgovine Svetilainluci.si.

Namizna svetilka temno siva z LED zatemnitvijo na dotik - Jano - parametri izdelka

Namizna svetilka temno siva z LED zatemnitvijo na dotik - Jano - zgodovina cen in razpoložljivosti

Namizna svetilka temno siva z LED zatemnitvijo na dotik - Jano - drugi zanimivi izdelki

Namizna svetilka temno siva z LED zatemnitvijo na dotik - Jano - kako najti najboljšo ponudbo?