Ženske lahke na prostem krilo Nordblanc Vzpon rdeča NBSSL7635_CVA

Ženske lahke na prostem krilo Nordblanc Vzpon rdeča NBSSL7635_CVA

Ženske lahke na prostem krilo Nordblanc Vzpon rdeča NBSSL7635_CVA

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 32,80 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženske lahke na prostem krilo Nordblanc Vzpon rdeča NBSSL7635_CVA - opis izdelka

Ženske lahke na prostem krilo Nordblanc Vzpon rdeča NBSSL7635_CVA Žensko udobno krilo NORDBLANC RISING s hitrim sušenjem DRYFOR®.Krilo je izdelano iz raztegljivega lahkega materiala, zato vas ne bo oviralo pri gibanju in ga na sebi skoraj ne boste čutili. Odlično se obnese na primer na izletih k vodi. Prednosti: DihaPomaga uravnavati telesno temperaturo in zagotavlja popolno toplotno udobje v vsakem vremenu.Hitro sušenjeVzame odvečno vlago in odvaja znoj, ki hitreje izhlapi, zato boste ves čas suhi in udobni Nizka težaLahak material vam zagotavlja udobje in neomejeno gibanje.ElastičenPrilagodljiv material omogoča svobodo gibanja in maksimalno udobje pri vseh aktivnostih.UV-zaščitaIzbrani material filtrira UV-žarke in ščiti vašo kožo pred njihovimi škodljivimi učinki. Tehnologija: DRYFOR® Funkcionalna vlakna, ki odlično absorbirajo telesno vlago in odvajajo znoj. Zahvaljujoč mikro utorom na njegovi površini se vlaga učinkovito odstrani na zunanjo stran materiala, kjer hitro izhlapi, koža pa ostane suha in udobna. Ta lastnost omogoča, da material zagotavlja popolno regulacijo telesne temperature. Kratke hlače in krila » Krila, obleke » Ženske lahke na prostem krilo Nordblanc Vzpon rdeča NBSSL7635_CVA

Izdelek Ženske lahke na prostem krilo Nordblanc Vzpon rdeča NBSSL7635_CVA spada v skupino izdelkov Ženska obleka, pripada znamki Nordblanc, je izdelan v velikosti 44.

Ta izdelek je v kategoriji Ženska krila, proizvaja ga blagovna znamka Nordblanc, je izdelan v velikosti 44.

Ženske lahke na prostem krilo Nordblanc Vzpon rdeča NBSSL7635_CVA - parametri izdelka

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Intrastatmoški kalhoty-0,60-62034319
KategorijaKrila, Ženska obleka, Ženska krila
ZnamkaNordblanc
Velikost44

Ženske lahke na prostem krilo Nordblanc Vzpon rdeča NBSSL7635_CVA - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženske lahke na prostem krilo Nordblanc Vzpon rdeča NBSSL7635_CVA - drugi zanimivi izdelki

Ženske lahke na prostem krilo Nordblanc Vzpon rdeča NBSSL7635_CVA - kako najti najboljšo ponudbo?