ženske termo hlače Nordblanc Raport roza NBWFL6874_KRR

ženske termo hlače Nordblanc Raport roza NBWFL6874_KRR

ženske termo hlače Nordblanc Raport roza NBWFL6874_KRR

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 39,20 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

ženske termo hlače Nordblanc Raport roza NBWFL6874_KRR - opis izdelka

ženske termo hlače Nordblanc Raport roza NBWFL6874_KRR Merino je prefinjeno, zelo fino, čisto naravno vlakno, ki ima številne funkciShelne lastnosti. Ne zadrži vonjav. Vpija vlago in jo odstranjuje iz telesa. Je zelo dihanje in toplo, tudi ko je mokro. Enostaven za vzdrževanje. Vlakna je kodrasta, zato ima odlične izolacijske in termoregulacijske lastnosti. Specifična površina vlaken preprečuje rast bakterij in aktivno odvaja vlago iz telesa ob povečanem fizičnem stresu. Vlakna imajo zaščitno plast, ki preprečuje absorpcijo umazanije, zato jih po vsaki obrabi ni treba prati. Prednosti Elastična Prilagodljiva tkanina omogoča svobodo gibanja in maksimalno udobje pri kateri koli dejavnosti. Hitro sušenje Vpija odvečno vlago in odstranjuje znoj, ki hitreje izhlapi in vas ohranja suhe in udobne. Materiali in vzdrževanje Material: 100% merino - 160g / m2 Za vzdrževanje življenjske dobe športnih in tehničnih oblačil je treba biti pozoren na pravilno nego, ki je odvisna predvsem od vrste in lastnosti materiala, iz katerega je izdelek izdelan. Hlače » Športne hlače » ženske termo hlače Nordblanc Raport roza NBWFL6874_KRR

Ta izdelek najdete v skupini Ženske hlače, pripada znamki Nordblanc, je izdelan v velikosti 44.

Izdelek ženske termo hlače Nordblanc Raport roza NBWFL6874_KRR spada v skupino izdelkov Ženske športne hlače, proizvaja ga blagovna znamka Nordblanc, je izdelan v velikosti 44.

ženske termo hlače Nordblanc Raport roza NBWFL6874_KRR - parametri izdelka

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Intrastatmoški kalhoty-0,60-62034319
KategorijaHlače, Ženske hlače, Ženske športne hlače
ZnamkaNordblanc
Velikost44

ženske termo hlače Nordblanc Raport roza NBWFL6874_KRR - zgodovina cen in razpoložljivosti

ženske termo hlače Nordblanc Raport roza NBWFL6874_KRR - drugi zanimivi izdelki

ženske termo hlače Nordblanc Raport roza NBWFL6874_KRR - kako najti najboljšo ponudbo?