Čevlji ASOLO Finder GV MM almond/brown/B041

Čevlji ASOLO Finder GV MM almond/brown/B041

Čevlji ASOLO Finder GV MM almond/brown/B041

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 158,26 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Čevlji ASOLO Finder GV MM almond/brown/B041 - opis izdelka

Čevlji ASOLO Finder GV MM almond/brown/B041 Alpske gorske poti so zavite. Pogosto je precej zračen. In kolikokrat morate prečkati odsek z jeklenim kablom. Na takšnem terenu potrebujete čevlje, ki bodo držali gleženj na mestu, vam zagotovili samozavest na vseh vrstah terena in bili odporni na ostre skale. Podplat Vibram® Duo Radiant s samočistilnim vzorcem vam na mokrih skalah in blatnih poteh zagotavlja največjo oporo. Pri spuščanju po razrahljanem grušču in strmem terenu pa vas bo 'upočasnila' vgrajena tehnologija Asobrake. Uporaba lahkega vmesnega podplata EVA je čevljem odvzela še nekaj gramov in s tem nekaj kapljic znoja s čela. Po drugi strani pa je dodala udobje na vsakem koraku. Kaj pa dež, mokra trava, majhne reke? Z vodoodporno membrano GORE-TEX®, ki poskrbi, da bodo vaša stopala suha in udobna, ni težav. Ključne lastnosti Teža: 546 g (1/2 para) Zgornji del: vodoodbojno usnje 1,6-1,8 mm in Cordura Membrana: GORE-TEX® Extended Comfort Podplat: Vibram® Duo Radiant Vmesni podplat: dvojna gostota EVA Podloga: anatomska Lite 2 Gumijasta obloga na prstu Izdelano v Evropi Outdoor čevlji » Pohodniški čevlji » Čevlji ASOLO Finder GV MM almond/brown/B041

Izdelek Čevlji ASOLO Finder GV MM almond/brown/B041 najdete med izdelki v skupini Pohodniški čevlji, pripada znamki Asolo, velikost je 5 UK, 9, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Čevlji ASOLO Finder GV MM almond/brown/B041 - parametri izdelka

Velikost10 UK
Velikost11,5 UK
Velikost12 UK
Velikost12,5 UK
Velikost13 UK
Velikost13,5 UK
Velikost6,5 UK
Velikost7 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
Velikost8,5 UK
Velikost9 UK
Velikost9,5 UK
Intrastattreking čevlji vysoké-1,40-64039113
KategorijaČevlji, Pohodniški čevlji
ZnamkaAsolo
Velikost5 UK, 9
E-trgovinaGamisport.si

Čevlji ASOLO Finder GV MM almond/brown/B041 - zgodovina cen in razpoložljivosti

Čevlji ASOLO Finder GV MM almond/brown/B041 - drugi zanimivi izdelki

Čevlji ASOLO Finder GV MM almond/brown/B041 - kako najti najboljšo ponudbo?