Škornji ASOLO Greenwood EVO GV ML petroleum/A918

Škornji ASOLO Greenwood EVO GV ML petroleum/A918

Škornji ASOLO Greenwood EVO GV ML petroleum/A918

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 233,93 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Škornji ASOLO Greenwood EVO GV ML petroleum/A918 - opis izdelka

Škornji ASOLO Greenwood EVO GV ML petroleum/A918 Lahki in trpežni pohodniški čevlji iz usnja Perwanger. Ščitijo vaša stopala pred težavami na terenu, so nepremočljivi in se dobro obnesejo na suhi ali mokri poti. Na poti navzgor vam bo z obraza padlo nekaj kapljic znoja, vendar to ne moti. Malo truda je vredno daril - izvira z živo vodo, božanskega razgleda in tartana, ki je nenadoma okusen kot ambrozija. Ti usnjeni pohodniški čevlji vas bodo pripeljali do takšnih nagrad Asolo . Pasti terena vam ni treba biti strah. Trpežno usnje Perwanger z gumijastim pokrovom prstov ščiti vaša stopala pred ostrimi kamni in drugimi predmeti, ki se vam lahko postavijo na pot. Z membrano Gore-Tex® boste hodili suhi po travi, prekriti z jutranjo roso, in po snežnih poljih. Na spustu, ko boste zagotovo že utrujeni, pa vmesni podplat EVA absorbira močne udarce. Ključne lastnosti Teža: 655 g (1/2 para) Zgornji del: vodoodporno usnje Perwanger 2,2 - 2,4 mm Membrana: Gore-Tex® Performance Comfort Podplat: Asolo/Vibram Duo Radiant z zmesjo za oprijem MegaGrip Vmesni podplat: mikroporozni EVA z dvojno gostoto Podloga: anatomska Lite 2 Gumijasta zaščita prstov Izdelano v Evropi Outdoor čevlji » Pohodniški čevlji » Škornji ASOLO Greenwood EVO GV ML petroleum/A918

Izdelek Škornji ASOLO Greenwood EVO GV ML petroleum/A918 najdete med izdelki v skupini Pohodniški čevlji, pripada znamki Asolo, velikost je 9 UK, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Škornji ASOLO Greenwood EVO GV ML petroleum/A918 - parametri izdelka

Velikost3,5 UK
Velikost4 UK
Velikost4,5 UK
Velikost5 UK
Velikost5,5 UK
Velikost6 UK
Velikost6,5 UK
Velikost7 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
Velikost8,5 UK
Velikost9 UK
Intrastattreking čevlji vysoké-1,40-64039113
KategorijaČevlji, Pohodniški čevlji, Škornji
ZnamkaAsolo
Velikost9 UK
E-trgovinaGamisport.si

Škornji ASOLO Greenwood EVO GV ML petroleum/A918 - zgodovina cen in razpoložljivosti

Škornji ASOLO Greenwood EVO GV ML petroleum/A918 - drugi zanimivi izdelki

Škornji ASOLO Greenwood EVO GV ML petroleum/A918 - kako najti najboljšo ponudbo?