majica Kari Traa Eva Ls Salma

majica Kari Traa Eva Ls Salma

majica Kari Traa Eva Ls Salma

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 66,90 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

majica Kari Traa Eva Ls Salma - opis izdelka

majica Kari Traa Eva Ls Salma Predvidevam, da dobro veste, kadar vreme ni niti toplo niti hladno. To je umetnost oblačenja, kajne? Za vas imamo svetovanje neprecenljivo - E-majica je kot nalašč za te pogoje in je ne smete zamuditi. Mešanica materiala je kombinirana tako, da ne razočara in oblikovanja? Top! Dri-Release je posebej razvit mešan volneni material, ki temelji na idealnem ravnovesju lastnosti suhe volne in prednosti sintetičnih materialov. Nastali material je dihan, topel in prožen. DriRelease Wool 4-smerni raztezni material topel material udobno prileganje prožne manšete Material : 68% poliester, 23% poliamid, 9% volna Kari Traa s tremi olimpijskimi odličji ni Self prvak v disciplinah smučarskih freestyle, ampak tudi ustvarjalec uspešne športne znamke. Športna oblačila, oblikovana natančno, da ustrezajo ženskim oblikam, a hkrati izpolnjujejo zahteve aktivnega in športnega življenjskega sloga. Moreina izdelkov Kari Traa je zasnovana tako, da jih lahko nosijo najstniki. Zahvaljujoč Merino volni je perilo toplo in hkrati tanko in udobno. Kari Traa izdeluje tudi kape in rokavice. Če iščete ženske jakne in hlače z edinstvenim dizajnom, potem ste tudi na pravem mestu. Jakne in hlače so edinstvene ne Self po svoji zasnovi, ampak tudi po tem, da so prilagojene womanarym in se popolnoma prilegajo. Ponujamo tudi športne windbreakers, jopice, modne nogavice in veliko dodatkov. Idealno za aerobiko, zumbo, predenje ali Self tek. Nedrčki Kari Traa so precej redki. Modrčki so zasnovani tako, da zagotavljajo največje udobje pri športu. Pasovi so ojačani, celoten nedrček je brezšivá, izdelan je iz hitro sušeče tkanine in ima popoln sistem za pritrditev. Zahvaljujoč edinstveni kombinaciji dveh tkanin in različnim usmerjenim raztezanjem preprečuje neprijetno zibanje prsi in s tem pretirano obremenitev in obremenitev. Brez modrčka še niste doživeli takšnega udobja v športu in priložnosti, da v vsaki dejavnosti uživate v največji možni meri. Termo oblačila » Majice z dolgimi rokavi » majica Kari Traa Eva Ls Salma

Izdelek majica Kari Traa Eva Ls Salma najdete med izdelki v skupini Majice z dolgimi rokavi, proizvaja ga blagovna znamka Kari Traa, velikost je S, XS.

majica Kari Traa Eva Ls Salma - parametri izdelka

VelikostL / XL
VelikostM
VelikostXS / S
IntrastatMajice dl. rokav moški + dámské-0,20-61099030
KategorijaMajica, Rokavi, Majice z dolgimi rokavi
ZnamkaKari Traa
VelikostS, XS

majica Kari Traa Eva Ls Salma - zgodovina cen in razpoložljivosti

majica Kari Traa Eva Ls Salma - drugi zanimivi izdelki

majica Kari Traa Eva Ls Salma - kako najti najboljšo ponudbo?