Moški čevlji AKU Minimalno Nizka črna

Moški čevlji AKU Minimalno Nizka črna

Moški čevlji AKU Minimalno Nizka črna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 245,08 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moški čevlji AKU Minimalno Nizka črna - opis izdelka

Moški čevlji AKU Minimalno Nizka črna Edini po vrsti. To je model Minima, dobitnik zlate nagrade ISPO AWARD GOLD 2020. In nič na njem ni običajno. Eleganten podeželski slog modela je navdihuje tradicionalna gorska obutev. Nositi ga je tako enostavno kot v mestu in na poti. Zgodovina AKU je povezana z varstvom okolja in uporabo naravnih materialov. Minima je vrhunski model življenjskega sloga z izjemnim poudarkom na varstvu okolja. To je prvi in edini čevelj na trgu, ki ima zgornji del in podlogo iz 100-odstotnega usnja Zero Impact® by DANI Sustainable Leather. Slednji se pridobi brez uporabe kroma ali težkih kovin in z minimalno uporabo vplivom na okolje. Odpadno usnje pri izdelavi tega modela je bilo zmanjšano na na minimum. In tudi emisije CO2, ki nastanejo v življenjskem ciklu obutve, so bili izravnani s podporo Pobude ZN za obutev za podnebno nevtralnost (UNFCCC). Minima je vrhunski predstavnik usnja okolju prijazne obutve, zato zagotavlja sledljivost izvora vse obutve materialov, uporabljenih v proizvodnji. Ročno izdelan model iz italijanskega gladkega usnja z anatomskim vložkom sproščenega kroja (model za moške in ženske), mehak vložek iz plute in usnja, z dvojnim recikliranim vmesnim podplatom EVA in podplatom VIBRAM Predator II čevljev ne boste želeli sneti. Specifikacije: Zgornji del: 1,1 mm gladko usnje (Zero Impact®) Vložek: Relax ed Fit Vmesni podplat: Vmesni podplat: dvojni EVA Podplat: usnje/kokos Podplat: predator II: VIBRAM Predator II Teža ½ para (velikost 8): 370 g Outdoor čevlji » Trekking čevlji » Moški čevlji AKU Minimalno Nizka črna

Izdelek Moški čevlji AKU Minimalno Nizka črna spada v skupino izdelkov Moški čevlji, pripada znamki AKU, velikost je 5 UK, 9, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Moški čevlji AKU Minimalno Nizka črna - parametri izdelka

Velikost10 UK
Velikost10,5 UK
Velikost11 UK
Velikost11,5 UK
Velikost12 UK
Velikost12,5 UK
Velikost13 UK
Velikost7 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
Velikost8,5 UK
Velikost9 UK
Velikost9,5 UK
Intrastatšport, treking čevlji nizké-0,80-64031900
KategorijaČevlji, Moški čevlji
ZnamkaAKU
Velikost5 UK, 9
E-trgovinaGamisport.si

Moški čevlji AKU Minimalno Nizka črna - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moški čevlji AKU Minimalno Nizka črna - drugi zanimivi izdelki

Moški čevlji AKU Minimalno Nizka črna - kako najti najboljšo ponudbo?