Moški škornji AKU CONERO GTX Temno sivi

Moški škornji AKU CONERO GTX Temno sivi

Moški škornji AKU CONERO GTX Temno sivi

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 213,88 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moški škornji AKU CONERO GTX Temno sivi - opis izdelka

Moški škornji AKU CONERO GTX Temno sivi NAJBOLJŠI POHODNIŠKI ČEVLJI ZA VSE VREMENSKE RAZMERE, ZA DALJŠE POHODE S TEŽJIM NAHRBTNIKOM TATRE, DOLOMITI, PIRENEJI, ALPE, PREHODI PO GRUŠČNATEM IN SKALNATEM TERENU AKU CONERO GTX Nesmrtna. S to besedo lahko opišemo tradicionalni in zelo priljubljeni model italijanske blagovne znamke AKU - CONERO GTX. Več kot trideset let proizvodnje govori samo zase. Zanesljivo vam bo pomagal pri trekingu po Beskydih, vzponu na vrhove v Tatrah ali prehodu celotnih Dolomitov. Ne želite se ukvarjati s tem, katere nove škornje kupiti vsako sezono? CONERO običajno deluje pet, deset ali celo petnajst let. VRHUNSKA PROIZVODNJA IN PRVOVRSTNI MATERIALI. ROČNO IZDELANO V ITALIJI. Zaradi kombiniranega zgornjega dela iz 1,8 milimetra širokega brušenega usnja in tkanine AIR 8000, ki je do 11-krat bolj zračna od običajnih materialov, bo vaše stopalo dobro dihalo tudi na vroč poletni dan. Seveda vam uporaba vodoodporne membrane v podlogi Gore-Tex, tukaj v različici Performance Comfort, zagotavlja suhost v škornjih v vsakem vremenu. Poleg zaščite proti vdoru je celoten čevelj obdan z robustno gumijasto oblogo, ki vas ščiti na skalnatem terenu. Zaradi podplata VIBRAM Foura in uporabe pene EVA v kombinaciji s 4-6 mm najlonske ojačitve v srednjem podplatu copati Conera zagotavljajo odličen oprijem, zaščito in tudi stabilnost na zelo razgibanem terenu zaradi odlične pritrditve gležnja v čevlju. Pozornost do podrobnosti se kaže tudi v uporabi anatomsko oblikovanega vložka. Za koga je namenjen CONERO GTX? Za vse, ki iščejo dobro izdelano in desetletja preizkušeno gorsko opremo, na katero se lahko zanesejo na vseh terenih. Specifikacije: Zgornji del: 1,8 mm brušeno usnje v kombinaciji s tkanino AIR 8000 Podloga: Gore-Tex Performance Comfort Vložek: po meri 152 Vmesni podplat: dvojna gostota EVA Podplat: VIBRAM Foura Teža ½ para (velikost 8): 655 g Rezanje: Anatomsko prileganje TRAJNOSTNA PROIZVODNJA AKU je vodilno evropsko podjetje na področju trajnostne in okolju prijazne proizvodnje. 95 % čevljev je izdelanih v Evropi (večinoma v Italiji). Praktično vsi uporabljeni materiali vsebujejo največjo možno količino recikliranih materialov. Izvor 100 % materialov, uporabljenih v proizvodnji, je sledljiv. Osnovno zdravljenje: Zgornji material (usnje, Air 8000) očistite z mehko krtačo in vlažno krpo. Počakajte, da se počasi posuši pri sobni temperaturi, med sušenjem ne izpostavljajte močnim virom toplote. Če so čevlji mokri, jih ne sušite v bližini ognja, v pečici itd. Outdoor čevlji » Pohodniški čevlji » Moški škornji AKU CONERO GTX Temno sivi

Ta izdelek najdete v skupini Pohodniški čevlji, pripada znamki AKU, velikost je 5 UK, 9, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Izdelek Moški škornji AKU CONERO GTX Temno sivi spada v skupino izdelkov Moški čevlji, pripada znamki AKU, velikost je 5 UK, 9, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Moški škornji AKU CONERO GTX Temno sivi - parametri izdelka

Velikost10 UK
Velikost10,5 UK
Velikost11 UK
Velikost11,5 UK
Velikost12 UK
Velikost12,5 UK
Velikost13 UK
Velikost7 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
Velikost8,5 UK
Velikost9 UK
Velikost9,5 UK
Intrastatšport, treking čevlji nizké-0,80-64031900
KategorijaČevlji, Pohodniški čevlji, Moški čevlji, Škornji
ZnamkaAKU
Velikost5 UK, 9
E-trgovinaGamisport.si

Moški škornji AKU CONERO GTX Temno sivi - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moški škornji AKU CONERO GTX Temno sivi - drugi zanimivi izdelki

Moški škornji AKU CONERO GTX Temno sivi - kako najti najboljšo ponudbo?