Moški čevlji AKU ROCKET MID GTX Blue

Moški čevlji AKU ROCKET MID GTX Blue

Moški čevlji AKU ROCKET MID GTX Blue

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 175,25 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moški čevlji AKU ROCKET MID GTX Blue - opis izdelka

Moški čevlji AKU ROCKET MID GTX Blue HITER POHODNIŠKI ČEVELJ, OKRETEN IN ZANESLJIV TUDI NA TEŽAVNIH MESTIH. DOLOMITI, PIRENEJI, TATRE, FERATE, VZPONI POD STENO, PREHODI PO GRUŠČU IN SKALNATEM TERENU. Izjemna kakovost, vzdržljivost in zanesljivost so značilne lastnosti vseh čevljev italijanske blagovne znamke AKU. Uporabljajo se najboljši razpoložljivi materiali in tehnologije: GORETEX PERFORMANCE COMFORT ščiti pred vodo in hkrati ohranja zračnost. Zgornji del ima strukturo križanih reber, ki jih ščiti plast 3D-tiska. Podplat: VIBRAM TRACTION LUG z MEGAGRIPE se odlično drži. Vmesni podplat: EVA (različica z visokim blaženjem in visokim odbojem). Patentiran sistem AKU Elica Natural Stride razporedi težo telesa ob udarcu na celotno stopalo, da vam bo udobno tudi po večurni hoji. Hibridna podloga Ortholite, delno reciklirana. AKU Sistem Dual Fit System (DFS), tj. dve vezalki, od katerih je vsaka nameščena drugače, omogoča prilagajanje prileganja čevlja glede na vrsto gibanja. V hribih sprostite prst, na tehničnem terenu ali pri hoji po hribu navzdol potegnite prst navznoter itd. Ženska različica ima spremenjene parametre, ki ustrezajo posebni ženski anatomiji. Teža: 367 g (ženska) - 432 g (moška). TRAJNOSTNA PROIZVODNJA AKU je vodilno evropsko podjetje na področju trajnostne in okolju prijazne proizvodnje. 95 % čevljev je izdelanih v Evropi (večinoma v Italiji). Praktično vsi uporabljeni materiali vsebujejo največjo možno količino recikliranih materialov. Izvor 100 % materialov, uporabljenih v proizvodnji, je sledljiv. Outdoor čevlji » Pohodniški čevlji » Moški čevlji AKU ROCKET MID GTX Blue

Ta izdelek je v kategoriji Pohodniški čevlji, pripada znamki AKU, velikost je 5 UK, 9, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Izdelek Moški čevlji AKU ROCKET MID GTX Blue najdete med izdelki v skupini Moški čevlji, pripada znamki AKU, velikost je 5 UK, 9, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Moški čevlji AKU ROCKET MID GTX Blue - parametri izdelka

Velikost10 UK
Velikost10,5 UK
Velikost11 UK
Velikost11,5 UK
Velikost12 UK
Velikost12,5 UK
Velikost13 UK
Velikost13,5 UK
Velikost14 UK
Velikost14,5 UK
Velikost3 UK
Velikost3,5 UK
Velikost4 UK
Velikost4,5 UK
Velikost5 UK
Velikost5,5 UK
Velikost6 UK
Velikost6,5 UK
Velikost7 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
Velikost8,5 UK
Velikost9 UK
Velikost9,5 UK
Intrastatšport, treking čevlji nizké-0,80-64031900
KategorijaČevlji, Pohodniški čevlji, Moški čevlji
ZnamkaAKU
Velikost5 UK, 9
E-trgovinaGamisport.si

Moški čevlji AKU ROCKET MID GTX Blue - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moški čevlji AKU ROCKET MID GTX Blue - drugi zanimivi izdelki

Moški čevlji AKU ROCKET MID GTX Blue - kako najti najboljšo ponudbo?