Moški škornji AKU TREKKER LITE GTX Wider

Moški škornji AKU TREKKER LITE GTX Wider

Moški škornji AKU TREKKER LITE GTX Wider

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 182,27 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moški škornji AKU TREKKER LITE GTX Wider - opis izdelka

Moški škornji AKU TREKKER LITE GTX Wider ODLIČNI ŠIROKI POHODNIŠKI ČEVLJI ZA DALJŠE POHODE S TEŽJIM NAHRBTNIKOM DOLOMITI, PIRENEJI, TATRE, ALPE, PREHODI PO GRUŠČNATEM IN SKALNATEM TERENU Trekker Lite je na trgu že več kot 13 let, vendar to ne pomeni, da je njegov neprekinjen razvoj zaspal na lovorikah. Nova zasnova, nova podloga okoli čevlja ali novi gumbi - to je le majhen seznam tega, kar je AKU izboljšal v tretji generaciji tega modela. Zgornji del je izdelan iz brušenega usnja širine 1,8 mm v kombinaciji s tekstilom AIR 8000 (patentirana tehnologija AKU, ki zagotavlja do 11-krat boljšo zračnost v primerjavi z običajno uporabljenimi materiali). Zaradi te kombinacije je čevelj izjemno zračen, vendar čvrst. Podlogo zagotavlja vodoodporna membrana Gore-Tex Performance Comfort, zato vam ni treba skrbeti, da bi v tem čevlju hodili skozi potok ali taljenje snega. Vmesni podplat EVA s peno z dvojno gostoto in blaženjem IMS1 zagotavlja udobje pri hoji in vam daje samozavest tudi na zahtevnejših terenih. Udobje in varnost dopolnjuje tudi nova podloga iz semiša okoli celotnega čevlja. Konica je ojačana s trdo gumo, ki preprečuje kopanje ob kamenje ali drevesne korenine. Podplat VIBRAM Curcuma, ki je ekskluziven za AKU, zagotavlja trden oprijem. S 570 grami je Trekker Lite III GTX izjemno lahek pohodniški čevelj, ki svojim lastnikom ponuja odlično zaščito stopala, čvrsto in stabilno podlogo, odlično zračnost za gorsko potepanje tudi v tropskih temperaturah in dolgo življenjsko dobo. To dokazuje tudi sledljivo poreklo vseh materialov, uporabljenih pri izdelavi tega čevlja. Ta model ima širšo zasnovo za tiste, ki imajo širše stopalo ali težave z bucikami. V čevlju bo dovolj prostora, da vas ne bo zmečkal. Specifikacije: Zgornji del: 1,8 mm brušeno usnje v kombinaciji s tehnologijo AIR 8000 Podloga: Gore-Tex Performance Comfort Vložek: Anatomski fit Vmesni podplat: dvojna gostota EVA Okrepitev: 6-4 mm najlon (srednje tog) Takle: VIBRAM Curcuma (ekskluzivno za AKU) Teža ½ para (velikost 8): 570 g TRAJNOSTNA PROIZVODNJA AKU je vodilno evropsko podjetje na področju trajnostne in okolju prijazne proizvodnje. 95 % čevljev je izdelanih v Evropi (večinoma v Italiji). Praktično vsi uporabljeni materiali vsebujejo največjo možno količino recikliranih materialov. Izvor 100 % materialov, uporabljenih v proizvodnji, je sledljiv. Outdoor čevlji » Pohodniški čevlji » Moški škornji AKU TREKKER LITE GTX Wider

Izdelek Moški škornji AKU TREKKER LITE GTX Wider spada v skupino izdelkov Pohodniški čevlji, pripada znamki AKU, velikost je 5 UK, 9, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Ta izdelek je v kategoriji Moški čevlji, pripada znamki AKU, velikost je 5 UK, 9, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Moški škornji AKU TREKKER LITE GTX Wider - parametri izdelka

Velikost10 UK
Velikost10,5 UK
Velikost11 UK
Velikost11,5 UK
Velikost12 UK
Velikost12,5 UK
Velikost13 UK
Velikost13,5 UK
Velikost14 UK
Velikost14,5 UK
Velikost3 UK
Velikost3,5 UK
Velikost4 UK
Velikost4,5 UK
Velikost5 UK
Velikost5,5 UK
Velikost6 UK
Velikost6,5 UK
Velikost7 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
Velikost8,5 UK
Velikost9 UK
Velikost9,5 UK
Intrastatšport, treking čevlji nizké-0,80-64031900
KategorijaČevlji, Pohodniški čevlji, Moški čevlji, Škornji
ZnamkaAKU
Velikost5 UK, 9
E-trgovinaGamisport.si

Moški škornji AKU TREKKER LITE GTX Wider - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moški škornji AKU TREKKER LITE GTX Wider - drugi zanimivi izdelki

Moški škornji AKU TREKKER LITE GTX Wider - kako najti najboljšo ponudbo?