Moški čevlji Asolo Tahoe MID GTX črni/varnostno rumeni/B056

Moški čevlji Asolo Tahoe MID GTX črni/varnostno rumeni/B056

Moški čevlji Asolo Tahoe MID GTX črni/varnostno rumeni/B056

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 180,37 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moški čevlji Asolo Tahoe MID GTX črni/varnostno rumeni/B056 - opis izdelka

Moški čevlji Asolo Tahoe MID GTX črni/varnostno rumeni/B056 Pot se pod nogami razteza kot oblaki na nebu. Kamenje ne moti ničesar, ostanki snega po zimi ne motijo, celo kolena ne popustijo od hriba. V teh lahkih poltkaninskih škornjih Asolo se lahko s hitrim tempom podate v gore. Spadajo v kategorijo hitrega hoje z nahrbtnikom, zato imajo na podplatu novo zmes Asolo Sigma Grip, ki se vriše v teren, tudi če je moker. Zaradi samočistilnega učinka se tudi v blatu dvigne. Če vas tam zgoraj ujame nevihta in se pot spremeni v potok, bo vodoodporna membrana Gore-Tex® poskrbela, da bodo vaše noge suhe. Vmesni podplat EVA, ki absorbira udarce, pa bo vaša stopala obvaroval pred močnimi udarci. AS Tech je podporna struktura, ki prispeva k torzijski stabilnosti in zmanjšuje nezdravo upogibanje kolena. Tudi v nizkih čevljih boste na razgibanem terenu našli samozavest in ravnotežje. Ključne lastnosti Teža: 456 g (1/2 para) Zgornji del: poliester, ojačan s TPU materialom Membrana: Gore-Tex® Extended Comfort Podplat: Asolo Cross iz trpežne in oprijemljive zmesi Sigma Grip Vmesni podplat: oblazinjen EVA z visoko gostoto Vložek: anatomski Asolo /Ortholite Trpežna gumijasta zaščita prstov Podplat s tekalno plastjo je mogoče zamenjati Outdoor čevlji » Pohodniški čevlji » Moški čevlji Asolo Tahoe MID GTX črni/varnostno rumeni/B056

Izdelek Moški čevlji Asolo Tahoe MID GTX črni/varnostno rumeni/B056 spada v skupino izdelkov Pohodniški čevlji, pripada znamki Asolo, velikost je 5 UK, 9, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Ta izdelek je v kategoriji Moški čevlji, pripada znamki Asolo, velikost je 5 UK, 9, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Moški čevlji Asolo Tahoe MID GTX črni/varnostno rumeni/B056 - parametri izdelka

Velikost10 UK
Velikost10,5 UK
Velikost11 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
Velikost8,5 UK
Velikost9 UK
Velikost9,5 UK
Intrastattreking čevlji vysoké-1,40-64039113
KategorijaČevlji, Pohodniški čevlji, Moški čevlji
ZnamkaAsolo
Velikost5 UK, 9
E-trgovinaGamisport.si

Moški čevlji Asolo Tahoe MID GTX črni/varnostno rumeni/B056 - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moški čevlji Asolo Tahoe MID GTX črni/varnostno rumeni/B056 - drugi zanimivi izdelki

Moški čevlji Asolo Tahoe MID GTX črni/varnostno rumeni/B056 - kako najti najboljšo ponudbo?