Moški funkcionalni dolga majica rokav Kilpi JAGER-M siva

Moški funkcionalni dolga majica rokav Kilpi JAGER-M siva

Moški funkcionalni dolga majica rokav Kilpi JAGER-M siva

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 66,07 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moški funkcionalni dolga majica rokav Kilpi JAGER-M siva - opis izdelka

Moški funkcionalni dolga majica rokav Kilpi JAGER-M siva Osnovni sloj je najpomembnejši sloj pri številnih dejavnostih. Še posebej takrat, ko se temperatura zniža in morate ostati suhi, topli in udobni. V ta namen je namenjeno moško termalno perilo z dolgimi rokavi Kilpi JAGER-M, ki svoje zmogljivosti dolguje merino volni. Dobro vpija vlago, odvaja znoj na površino in odpravlja njegove vonjave. Funkcionalno majico JAGER-M smo opremili s perforiranim področjem pod pazduho za boljšo zračnost in visokim ovratnikom, ki ščiti vrat pred mrazom. Prednosti moškega termo perila Kilpi JAGER-M: merino volna vpija vlago, odvaja znoj na površino in nevtralizira vonjave perforirana cona v pazduhi spodbuja zračnost visok ovratnik z zadrgo ravni šivi Lastnosti izdelka Šport: tek, tek na smučeh, smučanje, smučanje, pohodništvo in potovanja Specifikacija: MERINO volna Površina tkanine: Tkanina je antibakterijska, topla Tkanina: jersey Kroj: navaden Šivi: ploščati šivi Ovratnik: zadrga, visok ovratnik Rokavi: Dolgi rokavi 100 % MERINO Termo oblačila » Majice z dolgimi rokavi » Moški funkcionalni dolga majica rokav Kilpi JAGER-M siva

Izdelek Moški funkcionalni dolga majica rokav Kilpi JAGER-M siva spada v skupino izdelkov Majice z dolgimi rokavi, proizvaja ga blagovna znamka Kilpi, velikost je 3XL.

Moški funkcionalni dolga majica rokav Kilpi JAGER-M siva - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
FunkcionalnoJa
Intrastatjopice in roláky-1,00-61099090
KategorijaMajica, Rokavi, Majice z dolgimi rokavi
ZnamkaKilpi
Velikost3XL

Moški funkcionalni dolga majica rokav Kilpi JAGER-M siva - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moški funkcionalni dolga majica rokav Kilpi JAGER-M siva - drugi zanimivi izdelki

Moški funkcionalni dolga majica rokav Kilpi JAGER-M siva - kako najti najboljšo ponudbo?