Namizna svetilka temno siva z LED polnilno z zatemnitvijo na dotik - Renata

Namizna svetilka temno siva z LED polnilno z zatemnitvijo na dotik - Renata

Namizna svetilka temno siva z LED polnilno z zatemnitvijo na dotik - Renata

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 29,37 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Namizna svetilka temno siva z LED polnilno z zatemnitvijo na dotik - Renata - opis izdelka

Pravilna zunanja razsvetljava igra ključno vlogo pri določanju vzdušja na vašem vrtu. Z zunanjo svetilko Renata ste zagotovo na pravem mestu! Izdelana je iz plastike z jeklom in zaključena v temno sivi barvi. Ta svetilka je opremljena z integrirano LED osvetlitvijo. Svetilka ima premer 11,1 cm in višino 32,8 cm. Lučko enostavno zatemnite s funkcijo na dotik. Zahvaljujoč IP vrednosti IP44 lahko svetilko postavite zunaj na zaščitena mesta, na primer proti hiši ali pod nadstreškom. Lahko pa služi tudi kot notranja namizna svetilka. Ne oklevajte več in izberite Renato!

Izdelek Namizna svetilka temno siva z LED polnilno z zatemnitvijo na dotik - Renata spada v skupino izdelkov LED svetilke, pripada znamki Newgarden v ponudbi e-trgovine Svetilainluci.si.

Ta izdelek najdete v skupini Namizne svetilke, je v ponudbi blagovne znamke Newgarden v ponudbi e-trgovine Svetilainluci.si.

Izdelek Namizna svetilka temno siva z LED polnilno z zatemnitvijo na dotik - Renata spada v skupino izdelkov Namizne LED svetilke od znamke Newgarden v ponudbi e-trgovine Svetilainluci.si.

Namizna svetilka temno siva z LED polnilno z zatemnitvijo na dotik - Renata - parametri izdelka

Namizna svetilka temno siva z LED polnilno z zatemnitvijo na dotik - Renata - zgodovina cen in razpoložljivosti

Namizna svetilka temno siva z LED polnilno z zatemnitvijo na dotik - Renata - drugi zanimivi izdelki

Namizna svetilka temno siva z LED polnilno z zatemnitvijo na dotik - Renata - kako najti najboljšo ponudbo?