Otroška kolesarska čelada Spokey CHERUB 48-52 cm, Črna in rdeča

Otroška kolesarska čelada Spokey CHERUB 48-52 cm, Črna in rdeča

Otroška kolesarska čelada Spokey CHERUB 48-52 cm, Črna in rdeča

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 22,31 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Otroška kolesarska čelada Spokey CHERUB 48-52 cm, Črna in rdeča - opis izdelka

Otroška kolesarska čelada Spokey CHERUB 48-52 cm, Črna in rdeča - zagotavlja maksimalno zaščito glave pri kolesarjenju, rolanju, rolkanju, rolkanju ali vožnji s skuterjem- ima 13 prezračevalnih odprtin- tehta le 155 g, je izjemno lahek in ne predstavlja nepotrebnega bremena- notranji sloj je izdelan iz pene EPS, ki ne le absorbira silo udarca med padcem, ampak tudi dobro absorbira vibracije Dovod d zaradi vožnje po neravnih površinahSodobna kolesarska čelada, ki zagotavlja maksimalno varna in hkrati elegantna? Takunds kot kolesarjenje čelado Spokey CHERUB, ki zaradi uporabe najnovejših sodobnih tehnologij, trpežnih materialov, edinstvenega dizajna in edinstvenih barv omogoča, da izstopate iz množice, ne glede na to, ali kolesarite, vozite kolo ali se vozite s kolesom drsalke, rolko ali skuter. Zagotavlja popolno zaščito glave pred nevarnimi poškodbami in odrgninami, do katerih lahko pride pri začetnikom med učenjem vožnje kot tudi izkušenim drsalcem med dinamičnimi vožnjami vožnji.Lahka in trpežna otroška čelada s 13 zračnimi odprtinamiOtroški kolesarska čelada Spokey CHERUB je nujna oprema! Konec koncev, ne glede na to, ali ste popoln začetnik ali izkušen kolesar, je vse zgodijo nesreče, v katerih se lahko poškodujemo. Da bi čim bolj zmanjšali je priporočljivo nositi čelado in ščitnike. Kolesarska čelada Spokey CHERUB zagotavlja zaščito glave in ne predstavlja tehta le 155 g. Odlično ščiti pred poškodbe, hkrati pa je izredno vzdržljiva. Notranji sloj čelade je izdelan iz iz pene EPS, ki zelo dobro absorbira vibracije, ki nastanejo pri vožnji neravnih površinah in absorbira silo udarca med padcem. Je idealna izbira za tiste, ki se odločajo za drsalno pustolovščino.Popolna zaščita glaveKolesarjenje čelada Spokey CHERUB ima certifikat CE in je skladna s standardom EN1078, ki kar pomeni, da je čelada prestala vse potrebne varnostne teste. Poleg zagotavlja tudi največje udobje pri vožnji, ki zagotavlja 13 prezračevalnih odprtin! Ni vam treba skrbeti za velikost čelade - kolesarska čelada Spokey CHERUB ima sistem prilagajanja Head Lock v razponu 48-52 cm ali 52-56 cm (odvisno od izbrane velikosti). Uporabljena varnostna sponka omogoča prilagoditev trajne velikosti traku in zagotavlja enostavno nameščanje in snemanje čelade.Parametri:pravilnik: Head Lock - 52-56 cmodlična zaščita čela in zadnjega dela glavehitro zapenjanje pod vratomzunanja površina: V kalupu: PC, v kalupunotranji sloj: črn EPSštevilo prezračevalnih odprtin: 13teža: 155 gcertifikat: CE, EN 1078 Kolesarjenje za otroke » Otroške čelade » Otroška kolesarska čelada Spokey CHERUB 48-52 cm, Črna in rdeča

Izdelek Otroška kolesarska čelada Spokey CHERUB 48-52 cm, Črna in rdeča spada v skupino izdelkov Kolesarske čelade, proizvaja ga blagovna znamka Spokey.

Otroška kolesarska čelada Spokey CHERUB 48-52 cm, Črna in rdeča - parametri izdelka

IntrastatKoloběžky-1,50-95039099
KategorijaČelade, Kolesarske čelade
ZnamkaSpokey

Otroška kolesarska čelada Spokey CHERUB 48-52 cm, Črna in rdeča - zgodovina cen in razpoložljivosti

Otroška kolesarska čelada Spokey CHERUB 48-52 cm, Črna in rdeča - drugi zanimivi izdelki

Otroška kolesarska čelada Spokey CHERUB 48-52 cm, Črna in rdeča - kako najti najboljšo ponudbo?