Otroška kolesarska čelada Spokey STRAPY 2 52-56 cm

Otroška kolesarska čelada Spokey STRAPY 2 52-56 cm

Otroška kolesarska čelada Spokey STRAPY 2 52-56 cm

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 16,49 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Otroška kolesarska čelada Spokey STRAPY 2 52-56 cm - opis izdelka

Otroška kolesarska čelada Spokey STRAPY 2 52-56 cm Izdelan je iz lahkih in varnih materialov. Čelada ima certifikat CE, izpolnjuje zahteve standarda EN1078. Te čelade so idealne za zaščito glave med drsanju, rolkanju, kolesarjenju ali vožnji s skuterjem.Na spletni strani naših izdelkov imamo zelo visoke standarde, zato poskrbimo, da da se za njihovo izdelavo uporabljajo materiali najvišje kakovostiVemo, da se je pomembno razlikovati, zato dajemo poseben poudarek izvirnim in prefinjenemu oblikovanju. Čelade Spokey so izdelane v skladu z najnovejšimi trendi in najsodobnejšimi barvami.Za za varnost in udobje otroka je zelo pomembno pravilno prileganje čelade. Čelade Spokey uporabljajo nadzorne sisteme Head Lock, ki omogočajo optimalno prilagoditev čelade na obseg otrokove glave.Zaradi fiksnega podaljšanega vizirja čelada ščiti čelo in zadnji del glave.Čelada je izdelana iz lahkega materiala. Njegova majhna teža zagotavlja udobje med fizično aktivnostjo.S sistemom Head Lock lahko čelado enostavno prilagodite velikosti glave.Zaščitni sloj, ki absorbira energijo v trenutku udarca.Varna sponka omogoča enostavno natikanje in snemanje čelade.DOLOČENO:kolesarjenje, rolkanje, skuter in skateboarding.Parametrijaureditev: Head Zaklep 52-56 cmodlična zaščita čela in zadnjega dela glave zaradi fiksnega podaljšanega vizirjazunanja površina: PVC notranji sloj: EPShitro zapenjanje pod vratomteža: 200+/-10gcertifikat: CE EN 1078 Rolanje » In-line čelade » Otroška kolesarska čelada Spokey STRAPY 2 52-56 cm

Izdelek Otroška kolesarska čelada Spokey STRAPY 2 52-56 cm spada v skupino izdelkov Kolesarske čelade, proizvaja ga blagovna znamka Spokey, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Otroška kolesarska čelada Spokey STRAPY 2 52-56 cm - parametri izdelka

Intrastatskate kolečkové-2,00-95067030
KategorijaČelade, Kolesarske čelade
ZnamkaSpokey
E-trgovinaGamisport.si

Otroška kolesarska čelada Spokey STRAPY 2 52-56 cm - zgodovina cen in razpoložljivosti

Otroška kolesarska čelada Spokey STRAPY 2 52-56 cm - drugi zanimivi izdelki

Otroška kolesarska čelada Spokey STRAPY 2 52-56 cm - kako najti najboljšo ponudbo?