Žďárák BIVVI torba Snugpak ® črna

Žďárák BIVVI torba Snugpak ® črna

Žďárák BIVVI torba Snugpak ® črna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 86,74 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Žďárák BIVVI torba Snugpak ® črna - opis izdelka

Žďárák BIVVI torba Snugpak ® črna Če potrebujete tako imenovano dvojno zaščito, potem bo prevleka za spalno vrečo BIVVI Bag Snugpak odlična izbira za vas. To je visokokakovostna nepremočljiva prevleka za spalno vrečo.Njegova domena je, da je zapakiran zelo majhen. Tako ga boste zlahka spravili v potovalni nahrbtnik in prihranili veliko prostora, ki ga lahko uporabite za druge nujne stvari.Ta prevleka za spalno vrečo je nepremočljiva, vendar še vedno diha. Zelo trpežen in kakovosten material, iz katerega je izdelan, vas bo prijetno presenetil, njegove lastnosti pa boste zagotovo cenili zlasti v težkih naravnih razmerah.Seveda je vključen tudi kompresijski rokav.Opozorilo: Čeprav je uporabljena tkanina zračna, ne prepušča dovolj zraka za dihanje. Pokrov ne sme biti popolnoma zaprt/zaprt, da preprečite morebitno zadušitev! Dolžina: 228 cm Širina: 85 cm / 65 cm (v ramenih/nogah) Dimenzije zapakirane spalne vreče (d x š): 15,5 cm x 10 cm Teža: 300 g Zunanji material: material: 100% najlon Paratex® Dry Vodotesnost (vodni stolpec): 5 000 mm Odstranjevanje znoja: 7.5 l/m2/24 h Vključeno: prevleka za spalno vrečo kompresijska transportna vrečka Proizvajalec: Snugpak ® Velika Britanija Barva: olivna Prednosti, ki jih morate poznati: Nepremočljiva prevleka za spalno vrečo, ki jo boste cenili predvsem v težkih naravnih razmerah Majhna teža in majhne dimenzije v pakiranju Narejen je iz visokokakovostnega paratexa Vključen kompresijski rokav Spalne vreče » Spalne vreče Letni časi » Žďárák BIVVI torba Snugpak ® črna

Izdelek Žďárák BIVVI torba Snugpak ® črna najdete med izdelki v skupini Spalne vreče, proizvaja ga blagovna znamka Snugpak, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Žďárák BIVVI torba Snugpak ® črna - parametri izdelka

IntrastatBatohy-1,20-42029291
KategorijaTorbe, Spalne vreče
ZnamkaSnugpak
E-trgovinaGamisport.si

Žďárák BIVVI torba Snugpak ® črna - zgodovina cen in razpoložljivosti

Žďárák BIVVI torba Snugpak ® črna - drugi zanimivi izdelki

Žďárák BIVVI torba Snugpak ® črna - kako najti najboljšo ponudbo?