Ženske tehnični hlače za na prostem Kilpi HOSIO-W temno počrnilo

Ženske tehnični hlače za na prostem Kilpi HOSIO-W temno počrnilo

Ženske tehnični hlače za na prostem Kilpi HOSIO-W temno počrnilo

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 74,34 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženske tehnični hlače za na prostem Kilpi HOSIO-W temno počrnilo - opis izdelka

Ženske tehnični hlače za na prostem Kilpi HOSIO-W temno počrnilo Kilpi HOSIO-W so vrhunske hlače za ženske, ki so primerne za gibanje na prostem. Udoben elastičen material SIBERIUM SRC SB je zelo lahek, zračen in se hitro suši. Hlače 2-v-1 lahko zaradi zadrge nad koleni preprosto spremenite v kratke hlače. Odprite stranske zadrge in slecite hlače, ne da bi morali sezuti čevlje. Ojačan sedež in območje kolen sta bolj odporna na obrabo. Na voljo so trije žepi z zadrgo in zanke za pas. Kilpi HOSIO-W so na voljo v več elegantnih barvah. Lastnosti izdelka Šport: Sestava: 88 % NYLON 12 % ELASTAN, 92 % NYLON 8 % ELASTAN Obdelava tkanine: 88 % NYLON 12 % ELASTAN, 92 % NYLON 8 % ELASTAN Obdelava tkanine: 12 % ELASTAN: Vrhunska tkanina: hitro suha, UPF, vodoodbojnaTkanina: hitri suhi, UPF, vodoodbojnaTkanina: fABRIKA: 4-smerno raztegljiva, Ribstop, ojačan sedalni delPrileganje: Šivi: redniFit: redniŠivi: Žepi: 2 glavna žepaZapirala: Hlače so snemljive in odprte na strani, najlonZadnji rob: Odstranljive, odprte na strani, najlonZadnji rob: Odstranljive, odprte na strani, najlon: Vmesni rob: elastičenPas: Hlače: elastičen rob, zanke za pasHlačnice: elastičen rob, zanke za pas: Z zadrgami Hlače » Športne hlače » Ženske tehnični hlače za na prostem Kilpi HOSIO-W temno počrnilo

Ta izdelek je v kategoriji Ženske hlače, pripada znamki Kilpi, je izdelan v velikosti 46.

Izdelek Ženske tehnični hlače za na prostem Kilpi HOSIO-W temno počrnilo najdete med izdelki v skupini Ženske športne hlače, proizvaja ga blagovna znamka Kilpi, je izdelan v velikosti 46.

Ženske tehnični hlače za na prostem Kilpi HOSIO-W temno počrnilo - parametri izdelka

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Velikost46
Intrastatjopice in roláky-1,00-61099090
KategorijaHlače, Ženske hlače, Ženske športne hlače
ZnamkaKilpi
Velikost46

Ženske tehnični hlače za na prostem Kilpi HOSIO-W temno počrnilo - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženske tehnični hlače za na prostem Kilpi HOSIO-W temno počrnilo - drugi zanimivi izdelki

Ženske tehnični hlače za na prostem Kilpi HOSIO-W temno počrnilo - kako najti najboljšo ponudbo?