ženske topla hlače Silvini Termico WP1728 črna

ženske topla hlače Silvini Termico WP1728 črna

ženske topla hlače Silvini Termico WP1728 črna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 135,95 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

ženske topla hlače Silvini Termico WP1728 črna - opis izdelka

ženske topla hlače Silvini Termico WP1728 črna Diesel priml hlače Termico so najtoplejši model ženskih hlač iz naše ponudbe. Hlače so narejene iz sintetičnega materiala primaloft, ki ima odlične toplotne izolacijske lastnosti in v nasprotju s perjem ni nagnjen k vlaženju. Zagotovili vam bodo dodatno toplotno udobje med športnimi aktivnostmi. Poleg zadnjega dela teleta obloga primaloft pokriva celotno površino hlač. Obstajajo tudi podrobnosti, kot so prezračevanje s stranskim odpiranjem v zgornjem delu hlač in izjemno prilagodljiv material v kolenih, ki bo omogočal popolno svobodo gibanja pri plezanju. Hlače so opremljene s krojem kot naš najbolj priljubljen model smučarskih hlač Soracte. Hlače so primerne za rekreativne (športne) tekače na smučeh in smučarske alpiniste za daljše pohode v hladnejšem vremenu. V Termicu vas ne bo zeblo niti pri temperaturah do -10 ° C. Specifikacije Material YKK - zadrge s preverjeno kakovostjo, vrhunska japonska tehnologija, jamstvo zanesljivosti POWERterm - izoliran material s flisom na notranji strani, učinkovit za odvajanje znoja in toplotno izolacijo primaloft - sintetični toplotnoizolacijski material podjetja Primaloft. Je prožen, ima dobre toplotnoizolacijske lastnosti s posebej obdelanimi vlagoodpornimi vlakni. Material zadržuje toploto tudi v mokrem stanju. Po lastnostih je podoben perju. Hlače » Športne hlače » ženske topla hlače Silvini Termico WP1728 črna

Izdelek ženske topla hlače Silvini Termico WP1728 črna najdete med izdelki v skupini Ženske hlače, pripada znamki Silvini, je izdelan v velikosti 2XL.

Ta izdelek najdete v skupini Ženske športne hlače, proizvaja ga blagovna znamka Silvini, je izdelan v velikosti 2XL.

ženske topla hlače Silvini Termico WP1728 črna - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
Intrastatmoški kalhoty-0,60-62034319
KategorijaHlače, Ženske hlače, Ženske športne hlače
ZnamkaSilvini
Velikost2XL

ženske topla hlače Silvini Termico WP1728 črna - zgodovina cen in razpoložljivosti

ženske topla hlače Silvini Termico WP1728 črna - drugi zanimivi izdelki

ženske topla hlače Silvini Termico WP1728 črna - kako najti najboljšo ponudbo?